Ο γιος της Τζόαν Κόλινς τα βγάζει όλα στη φόρα
Hollywood

Ο γιος της Τζόαν Κόλινς τα βγάζει όλα στη φόρα

Άγνωστες πτυχές από τον θυελλώδη γάμο των γονιών του, Τζόαν Κόλινς και Τόνι Νιούλεϊ, αποκαλύπτει για πρώτη φορά μέσα από την αυτοβιογραφία του ο Αλεξάντερ Νιούλεϊ.

Στις σελίδες του βιβλίου του, «Unaccompanied Minor: A Memoir», που θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου, ο 52χρονος ζωγράφος, συγγραφέας και δάσκαλος περιγράφει τον πατέρα του ως εθισμένο στο σεξ και στα ναρκωτικά, ενώ τη μητέρα του ως θαμπωμένη από τη λάμψη του Χόλιγουντ.

Το ζευγάρι, αν και παρέμεινε μαζί για σχεδόν μία δεκαετία, ζούσε για χρόνια χωριστές ζωές. «Ο πατέρας μου έμενε στο γραφείο του, έχοντας σχέση με την κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας Ford, Σάρλοτ Φορντ, ενώ η μητέρα μου είχε τη δική της εξωσυζυγική σχέση με τον μουσικό παραγωγό Ρον Κας» γράφει χαρακτηριστικά ο Νιούλεϊ σε αποσπάσματα του βιβλίου του, που δημοσιεύει η «Daily Mail».

Οπως εξηγεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα που φιλοξενεί η espresso, οι γονείς του ήταν δέσμιοι ενός «τέρατος» που λεγόταν «σοουμπίζ». «Ως παιδί ένιωθα τις ανασφάλειές τους και γνώριζα ότι η προσοχή τους ήταν αλλού, όχι σε μένα» σχολιάζει σε άλλο σημείο, τονίζοντας ότι οι δυο τους ήταν οι Μπραντζελίνα της εποχής τους. Το διαζύγιό τους βγήκε το 1971 και πολύ σύντομα και οι δυο τους ξαναπαντρεύτηκαν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved