Ο Νικ Νόλτε απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας
Hollywood

Ο Νικ Νόλτε απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Ο Νικ Νόλτε απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας για την προσφορά του στον χώρο της υποκριτικής.

Ο 76χρονος ηθοποιός τιμήθηκε σε ειδική τελετή στο Λος 'Αντζελες για την προσφορά του στον κινηματογράφο, μια καριέρα παραπάνω από 50 χρόνια με πολλά βραβεία και τρεις υποψηφιότητες για 'Οσκαρ.

«Όταν δεν ήμουν ακόμη ηθοποιός, ερχόμουν μερικές φορές εδώ για να δω τα αστέρια αυτά. Μου έφερναν στο νου τα πρόσωπα που αντιπροσώπευα, τις ιστορίες τους, τις ταινίες στις οποίες είπαν παίξει. Συνεπώς, νιώθω μεγάλη μου τιμή να λαμβάνω αυτή τη διάκριση", δήλωσε ο Αμερικανός πρωταγωνιστής, ο οποίος συνόδευαν από την μικρή του κόρη Σόφι με τη μητέρα της και τέταρτη σύζυγο του Κλάιτι Λέιν. Μαζί ήταν και ο γιος του Μπρόλι με τη σύζυγό του και την κόρη τους.

Ο Νόλτε έγινε γνωστός υποδυόμενος διαταραγμένα πρόσωπα όπως τον σκληρό αστυνομικό στην ταινία «48 ώρες» αλλά και τον δικηγόρο ενός ληστή στο «Ακρωτήρι του φόβου».

O ηθοποιός είναι γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου του 1941 στην Ομάχα της Νεμπράσκα, στις κεντρικές ΗΠΑ, και μετακόμισε στην Καλιφόρνια μετά το λύκειο, όπου σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Πασαντίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved