Hollywood

Harvey Weinstein: το αρπακτικό του Χόλιγουντ στοίχημα τηλεθέασης για το «Law & Order»

Ο ίδιος παρακολουθεί την αποκαθήλωση του με ολοένα και περισσότερες καταγγελίες εις βάρος του μεγαλοπαραγωγού του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν να κάνουν την καταδίκη του ένα ζήτημα χρόνου. Ωστόσο για τους τηλεοπτικούς σεναριογράφους της επιτυχημένης σειράς "Law & Order: Special Victims Unit" (Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα) το αρπακτικό του Χόλιγουντ και η κουλτούρα βιασμού είναι ιδανική έμπνευση για ακόμη ένα επεισόδιο που θέλει να καθηλώσει τους θεατές.

Συνεχίζοντας την παράδοση της μεταφοράς στη μικρή οθόνη ιστοριών αληθινών εγκλημάτων που έγιναν πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα σε εφημερίδεςτο σκάνδαλο Χάρβεϊ Γουάινστιν θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη.

"Θα κάνουμε ένα επεισόδιο για την υπόθεση Χάρβεϊ Γουάινστιν, αλλά δεν θα εκτυλίσσεται στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας" ανέφερε στο EW ο εκτελεστικός παραγωγός Μάικλ Σερνούσιν. "Είναι ένα πραγματικά σημαντικό επεισόδιο σχετικά με την κουλτούρα του βιασμού σε μια βιομηχανία και θέλαμε να επεκτείνουμε τον νόμο για να ποινικοποιήσουμε αυτό το είδος περιβάλλοντος" ανέφερε.

Στις αρχές Οκτωβρίου, στην εφημερίδα «New York Times» δημοσιεύθηκε άρθρο με τις κατηγορίες ηθοποιών, οι οποίες κατηγορούν τον Χάρβεϊ Γουάινστιν για σεξουαλική παρενόχληση, κακοποίηση ή βιασμό.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved