O όρος της Mel B για να δώσει το διαζύγιο στον πρώην άντρα της
Hollywood

O όρος της Mel B για να δώσει το διαζύγιο στον πρώην άντρα της

Για τρία ολόκληρα χρόνια θα πληρώνει η Mel Β τον πρώην σύζυγό της Στίβεν Μπελαφόντε, με αντάλλαγμα να καταστρέψει όλα τα sex tapes που έχει στην κατοχή του.

Αυτοί είναι δύο από τους βασικούς όρους της συμφωνίας για το πολύκροτο διαζύγιο, όπως αποκαλύπτει το ΤΜΖ.

Την ώρα που απομένει μόνο η υπογραφή του δικαστή για να τεθεί σε ισχύ η συμφωνία που έκλεισε το πρώην ζευγάρι στις 8 Νοεμβρίου, το χρηματικό ποσό που θα καταθέτει κάθε μήνα η τραγουδίστρια στον τραπεζικό λογαριασμό του Μπελαφόντε ως διατροφή δεν έγινε γνωστό για νομικούς λόγους.

Ξεκάθαρη όμως, σύμφωνα με την espresso, είναι η δέσμευση του Μπελαφόντε να καταστρέψει «οποιοδήποτε βίντεο μπορεί να εκθέσει τη Mel B».
Τα νομικά έγγραφα που είδαν ρεπόρτερ της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι η Mel και ο Μπελαφόντε θα έχουν κοινή επιμέλεια της 6χρονης κόρης τους Μάντισον, ενώ συμφώνησαν να καθορίσουν το πρόγραμμα των ημερών που η μικρή θα μένει με τον έναν και τον άλλον γονιό Η συμφωνία, όπως αναφέρει το δημοσίευμα επιτρέπει στον Μπελαφόντε να επισκεφτεί το σπίτι της οικογένειας για να παραλάβει προσωπικά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων φωτογραφίες από τα παιδικά του χρόνια, ρούχα και έργα τέχνης. Στη συνέχεια, το πρώην ζευγάρι δεσμεύτηκε να βγάλει προς πώληση το ακίνητο και να μοιραστεί το χρηματικό ποσό που θα λάβει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved