Φαρμάκι στάζει η πρώην κολλητή της Meghan Markle: «Είναι υπολογίστρια. Εχει στρατηγική»
Hollywood

Φαρμάκι στάζει η πρώην κολλητή της Meghan Markle: «Είναι υπολογίστρια. Εχει στρατηγική»

Φαρμάκι στάζει η πρώην κολλητή φίλη της Μέγκαν Μαρκλ, μιλώντας για τον χαρακτήρα της μέλλουσας πριγκίπισσας της Βρετανίας.

Οπως λέει, η φήμη τη μετέτρεψε σε υπολογίστρια.
Η φιλία των 30 ετών που ένωνε τη Νινάκι Πρίντι και τη μνηστή του πρίγκιπα Χάρι έληξε, όπως αναφέρει με δημοσίευμα της η espresso, την περίοδο που έληξε και ο πρώτος γάμος της Μέγκαν Μαρκλ, με τον κινηματογραφικό παραγωγό Τρέβορ Eνγκελσον.

Η Πρίντι, ως κολλητή και παράνυμφος της νύφης, θυμάται τον μεγάλο έρωτα που ένωνε το ζευγάρι και χρεώνει στη φίλη της τη διάλυση του γάμου τους.

«Η Μεγκ είχε ολοκληρώσει την πρώτη σεζόν γυρισμάτων του “Suits”. Hταν ο πρώτος μεγάλος ρόλος της. Ο Τρέβορ ήταν πολύ υποστηρικτικός. Ηταν ο άντρας με τον οποίο ήθελε να αποκτήσει παιδιά» αναφέρει για το ζευγάρι, επισημαίνοντας, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ότι η φιλία των δύο γυναικών έληξε, επειδή εκείνη δεν ενέκρινε τον τρόπο με τον οποίο η Μαρκλ χώρισε τον Ενγκελσον.

«Επαθα σοκ, όταν μου είπε ότι παίρνουν διαζύγιο. Ηξερα ότι τσακώνονταν κάποιες φορές, αλλά όχι τίποτα φοβερό. Δεν πιστεύω ότι του έδωσε την ευκαιρία που έπρεπε. Ο τρόπος με τον οποίο τον χειρίστηκε έκανε τον Τρέβορ να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Πληγώθηκε» λέει η Πρίντι, προσθέτοντας ότι δεν αναγνωρίζει πια το κορίτσι με το οποίο μοιράστηκε τα παιδικά της χρόνια. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η Μέγκαν είναι υπολογίστρια. Εχει στρατηγική στον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνει τον φιλικό κύκλο της. Οταν αποφασίσει ότι δεν είσαι πια μέρος της ζωής της, γίνεται πολύ ψυχρή» συνεχίζει, τονίζοντας ότι η Μαρκλ άλλαξε στη διάρκεια του γάμου της.

«Υπήρχε η Μέγκαν πριν από τη φήμη και η Μέγκαν μετά τη φήμη. Ο τόνος της φωνής της, η συμπεριφορά της, ο τρόπος που γελούσε δεν μου φαίνονταν αληθινά. Ηδη μετά τη δεύτερη σεζόν σταμάτησε να βγαίνει μαζί μας, γιατί έλεγε ότι δεν ήθελε να την αναγνωρίζουν» αποκαλύπτει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved