Ανασκόπηση 2017: Αυτές είναι οι επώνυμες της διεθνούς showbiz που έγιναν μανούλες
Hollywood

Ανασκόπηση 2017: Αυτές είναι οι επώνυμες της διεθνούς showbiz που έγιναν μανούλες

Το 2017 ήταν  η χρονιά που τις έκανε το πιο όμορφο δώρο, αυτό της μητρότητας.

Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιες είναι εκείνες οι επώνυμες της διεθνούς showbiz έγιναν μανούλες μέσα στη χρονιά που μας αποχαιρετά

Στις 3 Ιανουαρίου η Janet Jackson γέννησε τον πρώτο της γιο Elissa Al Mana στα 50 της χρόνια. Τον ίδιο μήνα η Ηelen Lasichanch και ο Pharell Williams καλωσόρισαν τα τρίδυμα μωράκια τους. Μέσα στο μήνα Μάρτιο γέννησε και η Marion Cotillar τη δεύτερη κόρη της, αλλά και η Ζοe Saldana απέκτησε το γιο της που πήρε το όνομα Ζen.

Τον ίδιο μήνα τη χαρά της μητρότητας γεύτηκε και η Natalie Portman, η οποία απέκτησε και εκείνη τη δεύτερη κόρη της Amalia. Ένα ακόμη κοριτσάκι γεννήθηκε τέλη Μάρτη με μαμά την Amanda Seyfried και μπαμπά τον Τhomas Sadoski. Τον Μάιο η Cheryl Cole και ο Liam Payne απέκτησαν το τρίτο τους παιδί, ένα γιο.

Για πρώτη φορά γονείς μέσα στον Απρίλιο έγιναν η Irina Skayk και ο Bradley Cooper ενώ τον ίδιο μήνα γέννησε και η Ciara κόρη της Sienna. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την Amal Alamuddin και τον George Clooney οι οποίοι απέκτησαν τα δίδυμά τους, την Ella και τον Alexander τον Ιούνιο αλλά και την Beyonce , η οποία γέννησε τα δίδυμά της Rumi και Sir Carter τον ίδιο μήνα.

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε και ο Jason Statham με την πανέμορφη Rosie Huntinghton-Whiteley να γεννά τον γιο του Oscar. Αρχές Σεπτέμβρη γέννησε και η Serena Williams. Τον Οκτώβριο έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της η Bar Refaeli ενώ τον ίδιο μήνα γέννησε τον γιο της και η Κatie Lowes.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved