Ο Μπόνο αποκαλύπτει πως έφτασε κοντά στον θάνατο
Hollywood

Ο Μπόνο αποκαλύπτει πως έφτασε κοντά στον θάνατο

Ο Μπόνο έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Rolling Stone, η οποία συνέπεσε με την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των U2.

«Οι άνθρωποι έχουν τέτοια περιστατικά αφανισμού στις ζωές τους. Μπορεί να ήταν ψυχολογικό μπορεί να ήταν και σωματικό. Και, ναι, στη δική μου περίπτωση ήταν σωματικό, αλλά πιστεύω ότι γλίτωσα τον εαυτό μου από όλη αυτή τη σαπουνόπερα που θα ακολουθούσε. Και ειδικά από αυτή την εμμονή των διασημοτήτων με τις μικρολεπτομέρειες της ζωής των ανθρώπων. Το έχω ξεπεράσει αυτό. Θέλω να μιλήσω για το θέμα αλλά με έναν τρόπο που οι άλλοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τα κενά», είπε, παραπέμποντας στα τραγούδια του άλμπουμ.

Το 2000 υποβλήθηκε σε βιοψία καθώς υπήρχε η εκτίμηση ότι πάσχει από καρκίνο του λάρυγγα. «Αυτή η βιοψία ήταν επικίνδυνη για τις φωνητικές μου χορδές, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά» και συνέχισε για το σοβαρό ατύχημα που είχε με το ποδήλατο στο Σέντραλ Παρκ. «Ήταν ατύχημα με ποδήλατο που ήθελε να μοιάζει με αυτοκινητιστικό. Εντάξει δεν ήταν σαν τον Τζέιμς Ντιν, αλλά αυτό που με σοκάρισε ήταν ότι δεν τον θυμόμουν. Η αμνησία. Δεν έχω καμία ιδέα τι συνέβη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved