Χωρίζουν τελικά Aniston-Theroux;
Hollywood

Χωρίζουν τελικά Aniston-Theroux;

Τα δημοσιεύματα τους θέλουν να χωρίζουν.

Αυτό, οφείλεται στο γεγονός ότι το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα έχει ακυρώσει κάποιες από τις αγαπημένες τους συνήθειες όπως το να καλούν φίλους τους στο σπίτι για να στολίσουν το δέντρο τους, αλλά και το γεγονός ότι δεν δίνουν το παρόν σε υποχρεώσεις που έχουν.

Σύμφωνα με το radaronline.com, το ζευγάρι πάει προς τον χωρισμό, αλλά εκείνοι διαψεύδουν με τον τρόπο τους τα όσα γράφονται, αφού ήδη απολαμβάνουν τις διακοπές τους, παρέα με τον παλιό φίλο και συμπρωταγωνιστή της της Aniston σε πολλές ταινίες, Jason Bateman, και τη σύζυγό του Amanda Anka.

Η Aniston και ο Theroux, έκλεψαν λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις τους για να περάσουν την Πρωτοχρονιά, μαζί με τους κοντινότερους φίλους τους στο Μεξικό.

Παρά τις φήμες που πληθαίναν για χωριστή ζωή τους τελευταίους δύο μήνες, το ζευγάρι εμφανίστηκε ευδιάθετο στο αεροδρόμιο, στις 26 Δεκεμβρίου, τηρώντας την παράδοση τους να αναζητούν εξωτικούς προορισμούς για τις διακοπές των εορτών.

Εξάλλου και οι δύο τους είναι μάλλον συνηθισμένοι να ακούν τις ιστορίες περί χωρισμού. Στο διάστημα που είναι παντρεμένοι, αλλά και στα χρόνια που ζούσαν μαζί πριν το γάμο τους, φέρονται να βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού κάθε δύο με τρεις μήνες, με φτιαχτά δημοσιεύματα του σκανδαλοθηρικού τύπου και μάλλον τους φαίνεται πλέον αστείο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved