Mέριλ Στριπ εκ βαθέων: η σιωπή της Μελάνια, το χαστούκι του Χόφμαν & η δύναμη της συγχώρεσης
Hollywood

Mέριλ Στριπ εκ βαθέων: η σιωπή της Μελάνια, το χαστούκι του Χόφμαν & η δύναμη της συγχώρεσης

Ήταν θέμα χρόνου προτού η σπουδαία ερμηνεύτρια του Χόλιγουντ Meryl Streep σπάσει τη σιωπή της για όλα όσα συμβαίνουν στο Χόλιγουντ και τις ΗΠΑ. Η Στριπ άλλωστε στοχοποιήθηκε από την Ρόουζ ΜακΓκόουαν που την κατηγόρησε ότι δεν μίλησε κατά του Χάρβει Γουάινστιν ενώ γνώριζε αλλά και έγινε το πρόσωπο της σιωπής για τη σεξουαλική παρενόχληση μετά την καμπάνια συκοφαντίας εναντίον της από φανατικό υποστηρικτή του Ντόναλντ Τραμπ που την εκδικήθηκε για όλα όσα είπε εναντίον του στις Χρυσές Σφαίρες ένα χρόνο πριν. Πλέον η Στριπ μιλάει.

Οι New York Times δημοσίευσαν συνέντευξη της Μέριλ Στριπ μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, The Post, Τομ Χανκς.

Όταν η δημοσιογράφος Κάρα Μπάκλεϊ είπε "θέλω να στρέψω την κουβέντα στα νέα αυτών των ημερών, τη σεξουαλική παρενόχληση. Ένα από όσα μου έκαναν εντύπωση όταν βγήκαν στο φως οι κατηγορίες κατά του Χάρβεϊ Γουάινστιν είναι ότι ο κόσμος έλεγε "Τι θα πει η Μέριλ;" Σας περιμένουν" η Στριπ απασφάλισε.

"Δεν θέλω ν' ακούω για τη δική μου σιωπή. Θέλω ν' ακούω για τη σιωπή της Μελάνια Τραμπ. Θέλω να ακούσω τι έχει εκείνη να πει. Έχει πολλά να πει, που αξίζει να ειπωθούν. Το ίδιο και η Ιβάνκα. Θέλω να μιλήσει, τώρα".

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved