Nάταλι Πόρτμαν: το Instagram της θα φέρει την κουλτούρα βιασμού στο εδώλιο
Hollywood

Nάταλι Πόρτμαν: το Instagram της θα φέρει την κουλτούρα βιασμού στο εδώλιο

Η Νάταλι Πόρτμαν δεν φλυαρεί. Αποφεύγοντας τα κοινωνικά δίκτυα και την υπερέκθεση η star των αξιώσεων και των βραβείων και μούσα του οίκου κοσμετολογίας Dior δεν είχε κάποιο προσωπικό λογαριασμό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης - μέχρι σήμερα. Πλέον η Πόρτμαν έχει το δικό της λογαριασμό στο Instagram και σε αυτόν μιλάει για μηδενική ανοχή απέναντι στην κουλτούρα βιασμού και προωθεί την πρωτοβουλία "Time's Up". 

"O χρόνος έληξε για κάθε περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης, παρενόχλησης και ανισότητας. Ήρθε η στιγμή να κάνουμε κάτι για αυτό. Υπογράψτε την επιστολή αλληλεγγύης και κάντε τη δική σας δωρέα στο Time's Up" γράφει η Πόρτμαν που ένωσε τη φωνή και την επιδραστικότητα της με όλες εκείνες τις γυναίκες που αποφάσισαν να φέρουν την κουλοτύρα βιασμού στο εδώλιο μιας δικαιοσύνης που έχει αργήσει πολύ.

Μόλις πριν λίγα 24ωρα περισσότερες από 300 γυναίκες ηθοποιοί, σεναριογράφοι, σκηνοθέτες και άλλες προσωπικότητες του σινεμά θέσπισαν μια πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής παρενόχλησης, τόσο στο Χόλιγουντ, όσο και σε άλλους εργασιακούς χώρους σε ολόκληρες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η πρωτοβουλία "Time's up" (Τέλος χρόνου) θα διαθέτει ταμείο που θα προορίζεται για την χρηματοδότηση της νομικής υποστήριξης γυναικών και ανδρών που πέφτουν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης στην εργασία. Η οργάνωση έχει ήδη εξασφαλίσει τα 13 από τα 15 εκατομμύρια δολάρια που έχει θέσει ως στόχο.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved