Johnny Depp: Ζει μέσα στη χλιδή με δάνεια
Hollywood

Johnny Depp: Ζει μέσα στη χλιδή με δάνεια

Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα για τον Johnny Depp.

Με δάνεια συνεχίζει να συντηρεί το χλιδάτο σπίτι του ο Johnny Depp εξακολουθώντας να ξοδεύει 1.600.00 ευρώ τον μήνα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στα πρόθυρα χρεοκοπίας.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι πρώην συνεργάτες του, οι οποίοι του ζητούν τώρα δικαστικά να προσκομίσει τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι έχει δανειστεί περισσότερα από 4.000 ευρώ το τελευταίο διάστημα. Το τι σημασία έχουν τα 4.000 ευρώ μπροστά στο εκατομμύριο και πλέον που χαλάει τον μήνα είναι ένα ερώτημα, αλλά προφανώς οι δικηγόροι τα ψιλοκοσκινίζουν, στο πλαίσιο της κόντρας που μαίνεται μεταξύ του Johnny Depp και της εταιρίας. Όλα άρχισαν όταν ο 54χρονος ηθοποιός κατέθεσε, πέρυσι τον Ιανουάριο, αγωγή ύψους 20.000.000 ευρώ εις βάρος της εταιρίας, ισχυριζόμενος ότι η νέα ομάδα που προσέλαβε διαπίστωσε κακοδιαχείριση από τους ιδιοκτήτες της. Συγκεκριμένα, ο Ντεπ κατηγορεί την ΤΜΟ για αμέλεια και απάτη, επειδή δεν πλήρωνε έγκαιρα τους φόρους του και δάνειζε σε τρίτα πρόσωπα χωρίς την έγκριση του, με αποτέλεσμα να βρεθεί χρεωμένος.

Η εταιρία, ωστόσο, αντεπιτίθεται, ισχυριζόμενη ότι Ο Johnny Deppεπιλέγει συνειδητά να ζει χρεωμένος, καθώς δανείζεται χρήματα για να συντηρεί τον πολυτελή τρόπο διαβίωσης του, που απαρτίζεται από πολλά σπίτια, ένα πολυτελές γιοτ και τουλάχιστον 45 ακριβά οχήματα. Εκείνος, από την πλευρά του, αρνείται να αποκαλύψει την οικονομική του κατάσταση και υποστηρίζει ότι η προσκόμιση των τραπεζικών εγγράφων είναι άσχετη με την υπόθεση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved