Απίστευτη καταγγελία για τον David Copperfield: «Με νάρκωσε και με βίασε!»
Hollywood

Απίστευτη καταγγελία για τον David Copperfield: «Με νάρκωσε και με βίασε!»

Μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο Hollywood, η μια καταγγελία διαδέχεται την άλλη.

Αυτή την φορά, μοντέλο κατηγορεί τον David Copperfield για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Brittney Lewis, το 1998, όταν ήταν 17 ετών, συμμετείχε σε διαγωνισμό μοντέλων όπου ο γνωστός ταχυδακτυλουργός ήταν ένας από τους κριτές. Σύμφωνα με την ίδια, όταν τελείωσε το event, την κάλεσε να δει από κοντά μια παράστασή του στην Καλιφόρνια και μάλιστα, ζήτησε την άδεια από την γιαγιά της που την συνόδευε.

H Brittney πήγε στο show και εκείνος είχε κανονίσει να μείνει σε διπλανό δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε. Μετά την παράσταση, πήγαν για ποτό σε τοπικό μπαρ, όπου τον είδε να ρίχνει κάτι στο ποτό της, το οποίο αργότερα την έκανε να χάσει τις αισθήσεις και την μνήμη της.

«Μετά από λίγε γουλιές, ένιωσα να παραλύω. Θυμάμαι να με γδύνει, φιλούσε το πρόσωπό μου και στη συνέχεια κατέβαινε πιο χαμηλά…», περιγράφει η ίδια στην ιστοσελίδα The Wrap. Αν και δεν θυμάται άλλες λεπτομέρειες, επισημαίνει πως το επόμενο πρωί «με διαβεβαίωνε συνεχώς ότι δεν συνέβη τίποτε επειδή ήμουν ανήλικη. Μου είπε πως δεν υπήρξε διείσδυση. Δεν είδα σπέρμα στο κρεβάτι, αλλά θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει προφυλακτικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved