Βρετανός κιθαρίστας αυτοκτόνησε λόγω υπερβολικά καλής ακοής
Hollywood

Βρετανός κιθαρίστας αυτοκτόνησε λόγω υπερβολικά καλής ακοής

Ο 61χρονος Κέλβιν Εντμουντς από τη Βρετανία, που εξαιτίας ενός σπάνιου συνδρόμου άκουγε ακόμα και τις κινήσεις των βολβών των ματιών του, βασανιζόταν τόσο πολύ που, για να αντέξει, έβαζε χαρτί στα αυτιά του.

Με το πέρασμα του χρόνου η ψυχική υγεία του επιβαρύνθηκε πολύ και ο ροκ κιθαρίστας μες στην απελπισία του προσπάθησε να κρεμαστεί. Τελικά, όπως αναφέρει η espresso τον βρήκε εγκαίρως η 46χρονη σύντροφός του Φανρουτάι Γόλφορντ, η οποία έκοψε το σκοινί και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες.

Ο Κέλβιν, εξαγριωμένος που τον εμπόδισε να αυτοκτονήσει, προσπάθησε να τη στραγγαλίσει. Ο μουσικός συνελήφθη και δικάστηκε και ενώ περίμενε την ετυμηγορία, στις 5 Οκτωβρίου του περασμένου χρόνου εξαφανίστηκε. Λίγο μετά τον βρήκαν κρεμασμένο.

Στην ανακοίνωση του πορίσματος για τις συνθήκες του θανάτου του οι Αρχές αναφέρουν ότι «ήταν σε κακή διάθεση εξαιτίας των αυτιών του και της ευαισθησίας του στον ήχο», ενώ αποκαλύφθηκε ότι είχε κάνει εκτενείς αναζητήσεις σχετικά με μεθόδους αυτοκτονίας και είχε γράψει τη διαθήκη του λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Η ψυχική κατάστασή του είχε επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο επειδή φοβόταν ότι θα καταδικαζόταν για την επίθεση στη σύντροφό του και μπορεί να έμπαινε στη φυλακή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved