Sarah Jessica Parker: Τι είπε για την επίθεση που δέχτηκε από την Kim Cattrall
Hollywood

Sarah Jessica Parker: Τι είπε για την επίθεση που δέχτηκε από την Kim Cattrall

Τις πρώτες δηλώσεις της έκανε η Sarah Jessica Parker για την κόντρα με την άλλοτε συμπρωταγωνίστριά της στο Sex and the City, Kim Cattrall.

Μια πρωτοφανή επίθεση έκανε η Kim Cattrall στην Sarah Jessica Parker, η οποία έγραψε στο Instagram ότι δεν χρειάζεται τη συμπόνια της «Carrie» μετά την απώλεια του αδελφού της.

Η Sarah Jessica Parker μίλησε στο αμερικάνικο people και τόνισε:

«Ποτέ δεν μίλησα για αυτό, παρά το γεγονός ότι μερικοί από εμάς ήταν απογοητευμένοι σχετικά με την μη πραγματοποίηση της ταινίας. Ποτέ δεν ανταποκρίθηκα στη συνομιλία που είχε η Kim με τον Piers Morgan, όπου είπε πράγματα για μένα που πραγματικά με πόνεσαν. Είχαμε μια εμπειρία και ήταν καταπληκτική και τίποτα πια δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Έχουμε ένα δέσιμο με το κοινό και μια ιδιαίτερη σχέση με την πόλη και με αυτό το team της ταινίας και πρέπει να πούμε αυτές τις τρελές ιστορίες που έχουμε μεταξύ μας. Δεν μπορούσα να φανταστώ καμία άλλη να παίζει αυτό το κομμάτι. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν δεν υπήρχε καυγάς, είναι πραγματικά ένα κατασκεύασμα, γιατί εγώ ποτέ δεν απάντησα σε όλο αυτό. Και δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved