Payne-Cole: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι;
Hollywood

Payne-Cole: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι;

Εκτός από την Τζένιφερ Ανιστον, το κλαμπ των χωρισμένων φαίνεται να μπαίνει εντός των επόμενων ημερών και η Σέριλ Κόουλ.

Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου εμφανίζουν τον σύντροφό της και πατέρα του 11 μηνών γιου τους, πρώην μέλος των One Direction, Λίαμ Πέιν να αναζητεί νομικές συμβουλές τόσο για να διαφυλάξει την περιουσία ύψους 54.000.000 ευρώ όσο και για να έχει ικανοποιητικά δικαιώματα επικοινωνίας με τον γιο του.

Ο 24χρονος τραγουδιστής και η 34χρονη τραγουδίστρια, αν και δεν έχουν παντρευτεί, ζούσαν μαζί σε έπαυλη στο Σάρεϊ της Βρετανίας. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση τους είναι σε πολύ δύσκολη φάση και ο Πέιν περνά πολλές νύχτες μακριά από το σπίτι τους.

«Είναι πολύ λυπηρό. Προσπάθησαν πολύ σκληρά για να κάνουν τη σχέση τους να πετύχει. Η κατάσταση ωστόσο πάει στα βράχια» ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή στη «Mail On Sunday».

Το βασικό πρόβλημα φαίνεται να είναι το γεγονός ότι ο Λίαμ πρέπει να λείπει πολύ, αν και η Σέριλ ξέρει από πρώτο χέρι τις υποχρεώσεις των τραγουδιστών. «Παρ' όλα αυτά δεν είναι κάτι που μπορεί να διαχειριστεί εύκολα. Η σχέση τους κρέμεται από μια κλωστή. Και οι δύο είναι συντετριμμένοι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved