Pitt – Jolie: Το ροζέ κρασί τους θα τους δένει πάντα
Hollywood

Pitt – Jolie: Το ροζέ κρασί τους θα τους δένει πάντα

Μπορεί στην προσωπική τους ζωή να μην έβαλαν νερό στο κρασί τους, για να σώσουν τη σχέση τους, με αποτέλεσμα να χωρίσουν, στην επιχειρηματική δραστηριότητα τους όμως ο Brad Pitt και η Angelina Jolie παραμένουν αχώριστοι.

Τουλάχιστον αυτό ισχύει για το φημισμένο κρασί, το οποίο βγάζουν στο κτήμα τους στη Γαλλία και για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται στα ράφια των κορυφαίων οινοπωλείων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της espresso τα πρώτα κιβώτια με το βραβευμένο ροζέ, «εμφιαλωμένο από τους Τζολί - Πιτ και τον Περέν», είναι ήδη καθ' οδόν προς τις ΗΠΑ. Ο οινοποιός Μαρκ Περέν, ο οποίος συνεργάστηκε με το πρώην ζευγάρι όταν ξεκίνησαν το εγχείρημα το 2012, δήλωσε «Βεβαιότατα και είναι ο καλύτερος τρύγος μας από τότε που ξεκινήσαμε, το 2012. Με υπέροχα αρώματα λευκών λουλουδιών και φρούτων το κρασί διατηρεί εκείνες τις μεταλλικές νότες από τα ασβεστολιθικά εδάφη που είναι το σήμα που κάνει ξεχωριστή την παραγωγή του 2017 είναι η βελούδινη υφή που προσθέτει μια πολύ ιδιαίτερη διάσταση στο κρασί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved