Όσκαρ 2018: Το Βραβείο Α' Αντρικού Ρόλου παίρνει ο...
Hollywood

Όσκαρ 2018: Το Βραβείο Α' Αντρικού Ρόλου παίρνει ο...

Το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου είναι μια από τις πιο σημαντικές κατηγορίες στον θεσμό των Κινηματογραφικών Βραβείων. 

Στα 90 χρόνια των Oscars πολλοί ήτανν αυτοί που το διεκδίκησαν και όχι μόνο μια φορά και πολλοί ήταν αυτοί που έφτασαν στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιαν. Και μόνο η υποψηφιότητα είναι σίγουρα μεγάλη τιμή για έναν ηθοποιό. Πόσο μάλλον η νίκη.

Φέτος οι υποψηφιότητες περιελάμβαναν "βαριά" ονόματα του Hollywood. Ο Daniel Day-Lewis για το “Phantom Thread”, ο Denzel Washington για το “Roman J. Israel, Esq.” και ο ο Gary Oldman, για το “Darkest Hour” σίγουρα έκαναν τον ανταγωνισμό ιδιαίτερα ισχυρό για τους νέους Timothée Chalamet που ήταν υποψήφιος για το “Call Me by Your Name” και τον Daniel Kaluuya που κέρδισε την υποψηφιότητα για την ερμηνεία του στο “Get Out”.

Οι δύο πρώτοι μετρούσαν ήδη 6 και 7 υποψηφιότητες στην συγκεκριμένη κατηγορία και είχαν κερδίσει ήδη 3 ο Daniel Day-Lewis και 2 Όσκαρ o Denzel Washington. Έτσι από την αρχή που ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες φαβορί για το χρυσό αγαλματίδιο ήταν ο Gary Oldman που έχει στο ενεργητικό του άλλη μια υποψηφιότητα το 2012 στην οποία δεν κέρδισε. Αυτή όλοι θεωρούσαν οτι θα είναι η χρονιά του.

Και είχαν δίκιο. Ο Gary Oldman ειναι ο μεγάλος νικητής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved