Όσκαρ 2018: Φόρτωσε τους Stars γλυκά και τους πήγε βόλτα
Hollywood

Όσκαρ 2018: Φόρτωσε τους Stars γλυκά και τους πήγε βόλτα

Απονομή των Βραβείων Όσκαρ χωρίς εκπλήξεις γίνεται; Όχι δεν γίνεται. Πάντα όποιος αναλμβάνει την παρουσίαση της μεγάλη βραδιάς ετοιμάζει και κάτι διαφορετικό για να ξεσηκώσει τον κόσμο. 

Φέτος ο Jimmy Kimmel -που πέρυσι τα άκουσε για τα καλά- έβαλε τα δυνατά του. Όχι μόνο ετοίμασε εκατοντάδες χειρόγραφα σημειώματα που τα έβαλε μέσα σε luch boxes με τις εικόνες των υποψήφιων ταινιών plus πατατάκι, ζελεδάκια και άλλα snacks που δόθηκαν σε όλους τους καλεσμένους (τρεις μήνες του πήρε να τα γράψει όλα αυτά), αλλά τους επεφύλαξε κι άλλη μια μεγάλη έκπληξη.

Μάζεψε τους κάποιους από τους υποψήφιους, τους φόρτωσε με καλαθάκια σούπερ μάρκετ γεμάτα με διάφορα καλούδια και τους έβγαλε από το Dolby Theater και την απονομή. Που τους πήγε; Σε διπλανό κινηματογράφο για να τα μοιράσουν στον κόσμο μαζί με Hot dogs ως ένα μικρό ευχαριστώ που στηρίζουν τον κινηματογράφο. Μάλιστα εκεί διάλεξε έναν άνθρωπο από το κοινό για να παρουσιάσει τους stars που θα έδιναν το επόμενο Oscar. Δείτε το πραγματικά απολαυστικό βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved