Bono: Στη δίνη ροζ σκανδάλου η φιλανθρωπική του οργάνωση ΟΝΕ Charity
Hollywood

Bono: Στη δίνη ροζ σκανδάλου η φιλανθρωπική του οργάνωση ΟΝΕ Charity

Στη δίνη ροζ σκανδάλου βρίσκεται η φιλανθρωπική οργάνωση ΟΝΕ Charity, που ίδρυσε ο Bono των U2 για την καταπολέμηση της φτώχειας.

Παντρεμένη γυναίκα, πρώην διευθυντικό στέλεχος, καταγγέλλει, όπως αναφέρει η espresso την επικεφαλής της οργάνωσης στην Αφρική ότι της ζήτησε να κάνει σεξ με ηλικιωμένο βουλευτή της Τανζανίας. Όταν εκείνη αρνήθηκε, την υποβάθμισαν σε ρεσεψιονίστ, μείωσαν τις αποδοχές της και τελικά την απέλυσαν.

Η γυναίκα με το ψευδώνυμο Σίμπου, όπως απόκαλύπτει η «Daily Mail», υποστηρίζει ότι στις 16 Ιανουαρίου βρισκόταν στο διεθνές αεροδρόμιο Τζούλιους Νιερέρε της Τανζανίας μαζί με το αφεντικό της Σίφο Μόγιο για να επιστρέψει στον σύζυγο της στη Βρετανία. Τις πλησίασε ένας 60χρονος ντόπιος βουλευτής ο οποίος συζήτησε με τη Μόγιο στην τοπική γλώσσα, την οποία η Σίμπου δεν γνώριζε. Ακολούθως η Μόγιο είπε στον βουλευτή ότι η Σίμπου ήταν κόρη της, προσθέτοντας ότι, αν ήθελε να κάνει «κάτι» με την τελευταία, θα έπρεπε πρώτα να πάρει τη δική της άδεια. Ο βουλευτής δεν έχασε την ευκαιρία και το έκανε γελώντας.

Στο αεροπλάνο ο βουλευτής συνέχισε να παρενοχλεί τη Σίμπου και η Μόγιο έφτασε στο σημείο να της πει ξεκάθαρα ότι, αν dεν κάνει σεξ μαζί του, θα απολυθεί, κάτι που έγινε τελικά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved