Μοχάμεντ Χαντίντ: Απαντάει με μήνυση στην καλλονή που τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση
Hollywood

Μοχάμεντ Χαντίντ: Απαντάει με μήνυση στην καλλονή που τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση

Ο πατέρας των αδελφών Χαντίντ απαντάει με μήνυση στην καλλονή που τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση.

Στην αντεπίθεση περνάει ο πατέρας των μοντέλων Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ, μετά την καταγγελία 23χρονου μοντέλου ότι τη βίασε σε ραντεβού τους. Ο 69χρονος δισεκατομμυριούχος Μοχάμεντ Χαντίντ κατέθεσε μήνυση σε βάρος της Μιράντα Βάσκεζ, εμφανίζοντας στο δικαστήριο φωτογραφίες και μηνύματα της νεαρής που δείχνουν ότι η συνεύρεσή τους ήταν συναινετική.

«Μου λείπουν τα απαλά χείλη σου και το ζουμερό... πέος σου» του γράφει χρησιμοποιώντας το κατάλληλο emoji σε μήνυμα το οποίο του έστειλε την επομένη του ραντεβού, αν και ο Χαντίντ υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή κατά τη 40λεπτη συνάντησή τους σε διαμέρισμά του στις 25 Μαρτίου 2017. Σε άλλο μήνυμά της, σύμφωνα με την «Daily Mail», η Βάσκεζ σχολιάζει ότι ο Χαντίντ ήταν «γλυκός» και «καλός» κατά το ραντεβού τους, προσθέτοντας ότι θα ήθελε να τον ξανασυναντήσει.

Τα νομικά έγγραφα που κατέθεσε ο 69χρονος περιέχουν και αποκαλυπτικές φωτογραφίες που του έστειλε το 23χρονο μοντέλο πριν από το ραντεβού, στις οποίες εμφανίζεται με εσώρουχα ή με μαγιό.

Ο Μοχάμεντ Χαντίντ χαρακτηρίζει τη Βάσκεζ «παθολογική ψεύτρα», καταγγέλλοντας ότι τον εκβίασε αποσπώντας του 8.000 δολάρια (6.400 ευρώ) για να μην τον καταγγείλει για βιασμό.

Ωστόσο, αφού φέρεται ότι έλαβε τα χρήματα που πήραν για λογαριασμό της δύο άγνωστοι άνδρες, η 23χρονη συνέχισε να τον εκβιάζει ζητώντας περισσότερα. Τον Φεβρουάριο έγραψε στο Instagram ότι ο Χαντίντ τη βίασε κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ραντεβού στο οποίο την είχε προσκαλέσει για να πιουν καφέ. Στη μήνυσή του ο 69χρονος, που δηλώνει αθώος, σχολιάζει ότι στα μηνύματα που αντάλλαξε με τη Βάσκεζ δεν γίνεται καμία αναφορά για καφέ ή για επαγγελματικό ραντεβού.

Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved