Βοηθός σκηνοθέτη σε ταινία του James Bond ζητά αποζημίωση ύψους 2,5 εκατομμυρίων λόγω τραυματισμού
Hollywood

Βοηθός σκηνοθέτη σε ταινία του James Bond ζητά αποζημίωση ύψους 2,5 εκατομμυρίων λόγω τραυματισμού

Αποζημίωση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ζητά βοηθός σκηνοθέτη σε ταινία του James Bond λόγω τραυματισμού.

Πρόκειται για την ταινία «Spectre», στην οποία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο Τέρι Μέιντεν, βοηθός σκηνοθέτη τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να σταματήσει να εργάζεται καθώς υπέστη πολλαπλά κατάγματα, βλάβες ιστού και νευρική βλάβη.

Οι υπεύθυνοι ανέλαβαν την ευθύνη ωστόσο ακόμη δεν έχει λάβει την αποζημίωση του κι έτσι προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο

«Ένιωθα προνομιούχος και υπερήφανος που εργαζόμουν και έκανα μια δραστήρια, συναρπαστική, αλλά σκληρή δουλειά, θυσιάζοντας κάποιες φορές την οικογενειακή ζωή. Εργάζεσαι σκληρά για να δημιουργήσεις μια καριέρα και σου αφαιρείται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, σε αυτό το φρικτό ατύχημα έχει καταστραφεί η ψυχή μου. Έχει περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό η κινητικότητά μου και δεν είμαι σε θέση να κάνω πράγματα που κάποτε θεωρούσα δεδομένα», δήλωσε ο ίδιος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Telegraph.

«Παρ’ όλο που εξασφαλίσαμε την αναγνώριση ευθύνης σε πρώιμο στάδιο, είναι πλέον απαραίτητο να προσφύγουμε στο Ανώτατο Δικαστήριο για να διασφαλίσουμε ότι οι ασφαλιστές θα αποζημιώσουν πλήρως τον Τέρι για τους τραυματισμούς, που τερμάτισαν την επιτυχημένη και λαμπρή καριέρα του», δήλωσε από τη μεριά του ο Τζούλιαν Τσαμπερλέιν, δικηγόρος του ενάγοντος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved