David Beckham: Στα χιόνια με την Harper και τον Cruz
Hollywood

David Beckham: Στα χιόνια με την Harper και τον Cruz

Δείτε τις φωτογραφίες!

Μια μέρα στα χιόνια πέρασε ο David Beckham κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μαζί με την 6χρονη Harper και τον 13χρονο Cruz. Ο διάσημος «χαζομπαμπάς», που δεν έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία του στα παιδιά του και ιδιαίτερα στη μικρή κόρη του, ανέβασε στο Instagram του φωτογραφίες από την απόδρασή τους.

cruz harper snow
cruz snow

Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν αυτή την περίοδο στη Μεγάλη Βρετανία και η πρόσφατη χιονοθύελλα που έντυσε και πάλι στα λευκά τις περισσότερες περιοχές, έδωσαν στη διάσημη οικογένεια την ευκαιρία για μια χειμερινή εξόρμηση που περιελάμβανε πολύ παιχνίδι στα χιόνια.

harper beckham

Ο David Beckham είχε μόλις επιστρέψει από ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Νότιο Αφρική. Πριν από αυτό, ολόκληρη η οικογένεια είχε συγκεντρωθεί με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, που στη Μεγάλη Βρετανία γιορτάστηκε φέτος στις 11 Μαρτίου. Ακόμα και ο 19χρονος Brooklyn, που σπουδάζει στη Νέα Υόρκη, είχε ταξιδέψει για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.





Happy Mother’s Day to an amazing mummy to this beautiful little bunch ❤️❤️❤️❤️ @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven @victoriabeckham

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Mar 11, 2018 at 5:52am PDT



Δείτε ακόμα:

Ο διάσημος ηθοποιός έγινε για δεύτερη φορά πατέρας - Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Η νέα φωτογραφία της Stormi που δημοσίευσε η Kylie Jenner, είναι απλά υπέροχη

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved