Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Έρχεται στην Αθήνα για γυρίσματα στην Ακρόπολη
Hollywood

Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Έρχεται στην Αθήνα για γυρίσματα στην Ακρόπολη

Στην χώρα μας θα βρεθεί ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός, γνωστός από τη συμμετοχή του σε ταινίες και σειρές σε λίγες εβδομάδες θα έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες της μίνι τηλεοπτικής σειράς του BBC «The little drummer girl» όπου ένα μέρος της οποίας θα γυριστεί σε μέρη της Αθήνας.

Οι υπεύθυνοι είχαν ζητήσει άδεια από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο για το Σούνιο και την Ακρόπολη. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγανε έτσι όπως τα υπολόγισαν αφού τους αρνήθηκαν την άδεια κινηματογράφησης στο Σούνιο για τις 12 Απριλίου, κυρίως λόγω της μεγάλης χρονικής διάρκειας των γυρισμάτων, μιας και οι υπεύθυνοι είχαν ζητήσει τον χώρο από τις 07.00 έως τις 19.00. Αντιθέτως, τα γυρίσματα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, στις 26 Απριλίου, θα γίνουν κανονικά γιατί έχουν προγραμματιστεί για το βράδυ, οπότε ο χώρος είναι κλειστός για το κοινό.

Σκηνοθέτης της πολυδιαφημισμένης παραγωγής έξι επεισοδίων είναι ο πολυβραβευμένος Παρκ Τσαν Γουκ .Πρωταγωνιστής είναι ο γοητευτικός Σουηδός ηθοποιός Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, ενώ την παραγωγή συμπληρώνουν οι Μάικλ Σάνον και Φλόρενς Πιου. Το έργο του Λε Καρέ εκτυλίσσεται και στην Ελλάδα και η δράση του τοποθετείται στα τέλη της δεκαετίας του ’70.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved