Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο νάνος του Οστιν Πάουερς
Hollywood

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο νάνος του Οστιν Πάουερς

Ο νάνος πρωταγωνιστής των ταινιών με τον Οστιν Πάουερς, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για λόγους που ακόμα παραμένουν μυστήριο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπήρξε και κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λος Αντζελες, που κλήθηκε στο σπίτι του ηθοποιού το βράδυ της Δευτέρας.

Το ΤΜΖ αναφέρει ότι αστυνομία και νοσοκόμοι έφτασαν στο σπίτι του έπειτα από τηλεφώνημα φίλου του, ο οποίος ανέφερε ότι ο ηθοποιός ήταν «άκρως αναστατωμένος, μεθυσμένος και αυτοκτονικός».

Οι συνεργάτες του Βερν Τρόγιερ έσπευσαν με ανάρτησή τους στο Instagram, στον επίσημο λογαριασμό του Τρόγιερ, να καθησυχάσουν τους θαυμαστές τους, γράφοντας ότι «λαμβάνει την καλύτερη δυνατή περιποίηση» και ότι «αναπαύεται». Το ΤΜΖ αναφέρει ότι ο ηθοποιός μένει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Πέρυσι, είχε νοσηλευτεί για επιπλοκές που προκλήθηκαν στον οργανισμό του εξαιτίας του εθισμού του στο αλκοόλ. Τότε είχε εκδώσει μια ανακοίνωση στην οποία μιλούσε εκτενώς για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

«Όπως γνωρίζετε, έχω δώσει μάχη με τον εθισμό μου στο αλκοόλ στο παρελθόν και παρά το γεγονός ότι δεν ήταν πάντα περίπατος, είμαι διατεθειμένος να συνεχίσω αυτή τη μάχη μέρα με τη μέρα» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο κινηματογραφικός Mini-Me, ο οποίος έχει και μια εξίσου ταραχώδη προσωπική ζωή. Το 2008 είχε διαρρεύσει βίντεο που τον έδειχνε να κάνει σεξ με την τότε σύντροφό του Ρανάε Σράιντερ, η οποία θεωρήθηκε υπεύθυνη για τη διαρροή. Τον Μάιο του 2015 ο Τρόγιερ και η σύντροφός του Μπρίτνεϊ Πάουελ, καθώς και ο γιος της Τάισον, εμφανίστηκαν στο ριάλιτι «Celebrity Wife Swap», στο οποίο ο ηθοποιός την αντάλλαξε με τη γυναίκα του ποδοσφαιριστή Χάινς Γουόρντ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved