Αυτά κι αν είναι νέα! Δείτε ποιο ζευγάρι είναι σε φάση επανασύνδεσης!
Hollywood

Αυτά κι αν είναι νέα! Δείτε ποιο ζευγάρι είναι σε φάση επανασύνδεσης!

Ποιος το περίμενε ότι μετά από χρόνια θα ξαναέσμιγαν;

Το κινηματογραφικό ζευγάρι των ταινιών «Twilight», που ενθουσίασε τους λάτρεις της σειράς όταν ανακοίνωσε ότι ήταν μαζί και στη ζωή το 2012, αλλά ράγισε τις καρδιές τους έναν χρόνο αργότερα με τον πολύκροτο χωρισμό του, φαίνεται ότι είναι ξανά μαζί. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το περιοδικό «ΟΚ!» για την Kristen Stewart και τον Robert Pattinson, επικαλούμενο πηγές από τον κύκλο των φίλων τους.
«Συναντήθηκσν αρκετές φορές τις περασμένες εβδομάδες» λέει άτομο που γνωρίζει καλά την κατάσταση, κάνοντας λόγο για «κρυφά ραντεβού». Πρόσθεσε ότι οι δύο πρωταγωνιστές των πέντε ταινιών «Twilight» προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, όμως η «χημεία» τους είναι εμφανής. Συναντιούνται, δε, τόσο συχνά που έκαναν ακόμη και τους στενούς φίλους τους να αναρωτιούνται αν είναι ξανά μαζί.
Σύμφωνα με το «ΟΚ!», όλα δείχνουν ότι οι δύο σταρ, που γνωρίστηκαν στο πλατό του «Twilight» το 2008 και λίγο αργότερα τα έφτιαξαν, αλλά επιβεβαίωσαν τον δεσμό τους στις αρχές του 2012, είναι ξανά ζευγάρι. Το περιοδικό επισημαίνει ότι ο διάσημος ηθοποιός πέρυσι χώρισε από την αρραβωνιαστικιά του ενώ η Σπούαρτ φέρε¬ται ότι έχει προβλήματα στη σχέση της με το μο¬ντέλο Στέλα Μάξουελ.
«Το σημαντικό για εκείνη είναι ότι εκείνος τη συγχώρεσε για ό,τι έγινε στο παρελθόν» λέει η πηγή του περιοδικού, αναφερόμενη σης φωτογραφίες που τον Ιούλιο του 2012 έδειχναν την 27χρονη να φιλιέται με τον σκηνοθέτη της Ρούπερτ Σάντερς και οδήγησαν τελικά στον χωρισμό της από τον Πάτινσον το 2013, γράφει η Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved