Παγκόσμιο σοκ για τον ξαφνικό θάνατο του διάσημου 28χρονου dj! Το τελευταίο του ποστ στο Facebook!
Hollywood

Παγκόσμιο σοκ για τον ξαφνικό θάνατο του διάσημου 28χρονου dj! Το τελευταίο του ποστ στο Facebook!

Οι φαν του ανά την υφήλιο δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους dj, ο Dj Avicii, κατά κόσμον Τιμ Μπέργκλινγκ, έφυγε χθες, Παρασκευή, από τη ζωή τόσο ξαφνικά! 

Ο Dj Avicii ήταν μόλις 28 ετών και μάλιστα ανυπομονούσε σε έναν μήνα από τώρα να παρευρεθεί στα μουσικά βραβεία του Billboard μιας και ήταν υποψήφιος για το κορυφαίο χορευτικό / ηλεκτρονικό άλμπουμ του. Σε ένα από τα τελευταία του ποστ στο Facebook μάλιστα, μέσα από το οποίο είχε συχνή επαφή με τους αμέτρητους φαν του που παρακολοθούσαν την πορεία του στην ηλεκτρονική μουσική είχε αναφερθεί στην ανυπομονησία του για τη στιγμή που θα παρευρισκόταν σε αυτόν τον μεγάλο θεσμό. Φυσικά, είναι χιλιάδες τα μηνύματα κάτω από το τελευταίο αυτό ποστ του από τους ανθρώπους που τον λάτρευαν για το ταλέντο του.

«Αν όλα γίνονται σύμφωνα με την θέληση του Θεού, θέλω να Τον ρωτήσω: γιατί; Γιατί Θεέ μου; Θέλεις να κλαίμε και να είμαστε σοκαρισμένοι; Απάντησε μας Θεέ» έγραψε ένας φαν του ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Καλό Παράδεισο. Είμαι συντετριμμένος» γράφει κάποιος άλλος. «Έκανες «μαγικά» τα τελευταία πέντε χρόνια της ζωής μου με την μουσική σου. Σε ευχαριστώ. Καλό Παράδεισο».

Δείτε παρακάτω το τελευταίο ποστ του άτυχου dj.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved