«Ο σατανάς σκότωσε την σεξοβόμβα του Hollywood που ανταγωνιζόταν την Merilyn Monroe»
Hollywood

«Ο σατανάς σκότωσε την σεξοβόμβα του Hollywood που ανταγωνιζόταν την Merilyn Monroe»

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τον φρικιαστικό θάνατό της, ωστόσο ακόμα και σήμερα η ιστορία της Jayne Mansfield, συνεχίζει να σοκάρει.

Η σεξοβόμβα του Hollywood ήταν το αντίπαλον δέος της Merilyn Monroe και χρησιμοποιούσε κάθε της σκάνδαλο προς… όφελός της. Το νήμα της ζωής της κόπηκε σε ηλικία μόλις 34 ετών, κατά τη διάρκεια ενός φρικιαστικού τροχαίου δυστυχήματος.

Αυτό το δυστύχημα ήταν έργο του Σατανά, κατά παραγγελία του πρώην σατανίστη εραστή της, υποστηρίζει θεωρία, την οποία αναλύει νέο ντοκιμαντέρ. Το «Mansfield 66/67», των P. David Ebersole και Todd Hughes.

Οπως αποκαλύπτεται στο ντοκιμαντέρ, η ηθοποιός διέθετε IQ που ξεπερνούσε το 160 και μιλούσε πέντε γλώσσες. Έκανε τρεις γάμους και απέκτησε πέντε παιδιά. Στο τέλος της ζωής της είχε σχέση με τον παντρεμένο δικηγόρο Sam Brody και περίπου το ίδιο διάστημα γνωρίστηκε με τον Anton LaVey που συστηνόταν ως αρχηγός της Εκκλησίας του Σατανά, ζούσε σε μαύρο σπίτι, φορούσε σατανικής έμπνευσης κοστούμια, είχε για κατοικίδιο ένα λιοντάρι και στο σπίτι του κυκλοφορούσαν γυναίκες τόπλες.

Ο Brody εκνευρίστηκε με αυτήν τη σχέση και ήρθε σε αντιπαράθεση με τον LaVey. Τότε εκείνος τον καταράστηκε με θάνατο σε αυτοκινητιστικό. Ο δικηγόρος και η Mansfield είχαν βγει ζωντανοί από έξι ατυχήματα με το αυτοκίνητο τους πριν από τη μοιραία βραδιά της 28ης Ιουνίου του 1967, όταν η Buick τους έπεσε πάνω σε καρότσα που είχε κρυφτεί από το σύννεφο σκόνης που σήκωνε τα φορτηγό που την τραβούσε.

Το αυτοκίνητο σφήνωσε κάτω από την καρότσα και οι φήμες έλεγαν ότι η Mansfield αποκεφαλίστηκε. Ο Brody σκοτώθηκε επίσης, όπως και ο σοφέρ τους, ενώ επέζησαν τα τρία από τα πέντε της παιδιά, που ήταν στο πίσω κάθισμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved