Νύφη στην «Παναγιά των Cadillac»
Hollywood

Νύφη στην «Παναγιά των Cadillac»

Στην καθολική εκκλησία που έγινε γνωστή ως «Η Παναγία των Cadillac» πρόκειται να παντρευτεί στις 11 Νοεμβρίου η Paris Hilton.

Η 37χρονη κληρονόμος , όπως αναφέρει η espresso, θέλησε να μείνει πιστή στην οικογενειακή παράδοση και θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον 32χρονο ηθοποιό Κρις Ζίλκα στην ίδια εκκλησία όπου παντρεύτηκαν οι γονείς της, αλλά και πρόγονός της που παντρεύτηκε διάσημη σταρ του Χόλιγουντ.

Ο Ζίλκα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένο άτομο του κύκλου της, το οποίο επικαλείται η «Daily Mail», έχει αρχίσει ήδη τη διαδικασία για να γίνει καθολικός χριστιανός, όπως και η Χίλτον. Η πρώτη σκέψη της 37χρονης, όταν επέλεγε την Εκκλησία του Καλού Ποιμένα στο Μπέβερλι Χιλς, ήταν ότι βρισκόταν κοντά στο σπίτι του παππού της Μπάρον Χίλτον και έτσι εκείνος θα μπορούσε να δώσει το «παρών».

Οι προσκεκλημένοι στον γάμο, που ανήκαν στην αφρόκρεμα του Χόλιγουντ αλλά και στην επιχειρηματική ελίτ των ΗΠΑ, έφτασαν έξω από την εκκλησία με πανάκριβες Cadillac. Οι λιμουζίνες ήταν τόσο πολλές, που ο Τύπος έσπευσε να αποκαλέσει τον ναό «Παναγία των Cadillac».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved