Άντονι Χόπκινς: «Δεν ξέρω αν είμαι παππούς και δεν με νοιάζει καθόλου»
Hollywood

Άντονι Χόπκινς: «Δεν ξέρω αν είμαι παππούς και δεν με νοιάζει καθόλου»

Εδώ και πάνω από 20 χρόνια έχει να ανταλλάξει έστω και μια κουβέντα με το μοναχοπαίδι του ο Anthony Hopkins, που δεν γνωρίζει καν αν έχει γίνει παππούς, αλλά με ψυχρότητα, την οποία παραδέχεται και ο ίδιος, ομολογεί ότι δεν τον νοιάζει καθόλου.

Τελευταία φορά ο 80χρονος ηθοποιός είδε τη μοναχοκόρη του Aμπιγκεϊλ Χάρισον τη δεκαετία του '90, όταν εμφανίστηκε σε ταινίες του.

Ο βραβευμένος με Oσκαρ σταρ, που τώρα ζει στο Μαλιμπού των ΗΠΑ με την τρίτη σύζυγό του, την 62χρονη Κολομβιανή ηθοποιό και έμπορο αντικών Στέλα Αρογιάβε, μίλησε, όπως αναφέρει η espresso, για την Aμπιγκεϊλ Χάρισον στον βρετανικό ραδιοφωνικό σταθμό The Radio Times. Αφορμή στάθηκε η τηλεοπτική μεταφορά στο BBC του «Βασιλιά Λιρ» του Σαίξπηρ, στην οποία ο πρωταγωνιστής Χόπκινς έχει προβληματικές σχέσεις με τις κόρες του.

«Δεν έχω ιδέα» απάντησε ο Χόπκινς, όταν ρωτήθηκε αν έχει εγγόνι, προσθέτοντας ότι δεν γνωρίζει καν πού μένει η κόρη του. «Δεν με νοιάζει καθόλου, είναι ψυχρό, διότι η ζωή είναι ψυχρή» έσπευσε να δηλώσει. «οι άνθρωποι και οι οικογένειες χωρίζουν, ο καθένας παίρνει τον δρόμο του και όλοι κάνουν τις επιλογές τους. Οπως στην τραγωδία του Σέξπιρ, τα παιδιά δεν συμπαθούν τους γονείς τους, γιατί δεν είναι απαραίτητο να αγαπάει ο ένας τον άλλον» κατέληξε ο Χόπκινς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved