Παναγιώτης Μητσάκος: Το συνεσταλμένο αγόρι του Game of love που «καίει» καρδιές
Hollywood

Παναγιώτης Μητσάκος: Το συνεσταλμένο αγόρι του Game of love που «καίει» καρδιές

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο «Game Of Love» έκανε τους πάντες να μιλούν για αυτόν. Ο Παναγιώτης Μητσάκος με το αγγελικό πρόσωπο και το καλογυμνασμένο κορμί κατάφερε δε χρόνο dt να ξετρελάνει τον γυναικείο πληθυσμό, με τα σχόλια για εκείνον στα social media να παίρνουν φωτιά.

Ο 27χρονος που είναι απόφοιτος ΕΠΑΛ, αποφάσισε να βάλει λίγο στην άκρη το επάγγελμα του υδραυλικού και έτσι τα τελευταία χρόνια και εργάζεται στην Αθήνα ως μοντέλο, μπάρμαν, αλλά και υποδοχή σε διάφορα μαγαζιά. Το καλοσμιλεμένο του κορμί οφείλεται στο ότι στο παρελθόν έχει ασχοληθεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού με το waterpolo, ενώ μέχρι τα 18 του έπαιζε στον Νηρέα Χαλανδρίου και στον Ποσειδώνα Ιλισίων.

Ακόμη για δυο χρόνια δούλεψε ως προπονητή» κολύμβηση. Ο νεαρός δηλώνει εργασιομανής και ανθεκτικός στη σκληρή δουλειά και την πίεση, καθώς από μικρή ηλικία στόχοι του είναι να είναι ανεξάρτητοι. Όσοι τον ξέρουν κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα συνεσταλμένο αγόρι με καλή αίσθηση του χιούμορ που έχει μάθει να εμπιστεύεται τους ανθρώπους αν και πολλές φορεί έχει απογοητευτεί. Από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τη Στεφανία Νοβίκοβα, με την οποία μπήκαν μαζί στο ριάλιτι αγάπης του ΑΝΤ1, κατάλαβε πως είναι η γυναίκα της ζωής του, με την αγάπη τους να είναι χτισμένη σε γερές βάσεις. Οι δυο τους θέλουν να κάνουν μια μεγάλη οικογένεια, έχοντας συνειδητοποιήσει πως μόνο μαζί είναι ευτυχισμένοι».

Πηγή: TV Star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved