Γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική
Hollywood

Γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική

Αυτό δεν το γνωρίζαμε

Ο David Harbour έγινε ένας από τους αγαπημένους μας ήρωες στη σειρά «Stranger Things». Η ζωή του άλλαξε μέσα από αυτή τη σειρά, μετατρέποντας τον σε έναν περιζήτητο πλέον ηθοποιό.

Ο David Harbour έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη wtfpod.com όπου και είπε για πρώτη φορά ότι οι γονείς του τον έβαλαν σε ψυχιατρική κλινική όταν ήταν 25 χρονών. Τι ακριβώς οδήγησε τους γονείς του σε αυτή την απόφαση; Ο ηθοποιός είπε:«Ορίστε κάτι ενδιαφέρον, κάτι για το οποίο δεν έχω μιλήσει ποτέ ξανά δημόσια. Ήμουν πολύ μέσα στον καθολικισμό, ήμουν εγκρατής για περίπου ενάμιση χρόνο, ήμουν 25 και βασικά έπαθα μανιακό επεισόδιο. Διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή. Έπαθα κρίση και πίστευα ότι επικοινωνώ με τον Θεό. Αλλά στα αλήθεια δεν συνέβαινε. Ήταν σαν να έχω ξαφνικά όλες τις απαντήσεις»

Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν έκανε χρήση ναρκωτικών εκείνη την περίοδο ο David Harbour απάντησε: «Όχι, αλήθεια δεν τα χρειαζόμουν. Έχω την δυνατότητα να βλέπω τα «ξωτικά» στις γωνίες του δωματίου, αν το επιτρέψω στον εαυτό μου. Ναι, οπότε οι γονείς μου με έβαλαν σε ψυχιατρική κλινική» . Μετά τη διάγνωση του ως διπολικός, ήρθαν τα ναρκωτικά, όπως δηλώνει ο David Harbour o οποίος εξομολογείται μεταξύ άλλων ότι αντιμετώπισε προβλήματα όταν σταματούσε την αγωγή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved