Το ξέσπασμα της Catherine Zeta-Jones: «Έπαψα να είμαι πλέον ταπεινή. Κουράστηκα»
Hollywood

Το ξέσπασμα της Catherine Zeta-Jones: «Έπαψα να είμαι πλέον ταπεινή. Κουράστηκα»

Η Catherine Zeta-Jones σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Daily Mail τόνισε πως παρέμεινε τόσα χρόνια ταπεινή και δεν πρόκειται να ζητήσει συγνώμη για την φήμη της, τα χρήματά της, ή την εμφάνισή της.

Η 48χρονη ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Έπαψα να είμαι πλέον ταπεινή. Κουράστηκα να είμαι ταπεινή. Κουράστηκα. Συγνώμη που είμαι τόσο πλούσια, συγνώμη που είμαι παντρεμένη με έναν κινηματογραφικό αστέρα, συγνώμη που δεν είμαι τόσο χάλια. Τέλος οι συγνώμες. Αρκετά. Το μόνο που είναι σημαντικό για μένα είναι η δουλειά μου. Αυτό είναι που αγαπώ και η υπόλοιπη ζωή μου είναι γεμάτη χαρά, γιατί έχω δύο όμορφα παιδιά και έναν υγιή, ευτυχισμένο σύζυγο. Όλα είναι καλά, και δεν πρόκειται να είμαι πλέον ταπεινή γι’ αυτό.

Έχω δύο παιδιά που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί και είμαι τόσο περήφανη. Δεν έχει σχέση με τη φήμη γι’ αυτά. Έχουν ανατραφεί μέσα σε διάσημους ανθρώπους. Ξέρουν πως είναι αυτό. Θέλουν να ασχοληθούν με αυτό, γιατί το αγαπούν. Και νιώθω τόσο περήφανη γι’ αυτά. Καταλαβαίνουν ότι δεν είναι μια γρήγορη λύση. Είναι πολύ καλά παιδιά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved