Μάικα Μονρό: «Προτιμώ να κάνω ταινίες στις οποίες με τραβάει ο χαρακτήρας»
Hollywood

Μάικα Μονρό: «Προτιμώ να κάνω ταινίες στις οποίες με τραβάει ο χαρακτήρας»

Νέο κινηματογραφικό «χτύπημα» από τους Πάρη Κασιδόκωστα και Τέρι Ντούγκας!

Το δίδυμο, μέσα από το Hercules Film Fund και τη Rhea Films που διαχειρίζεται, χρηματοδότησε την καινούργια ταινία με τίτλο «Tau», η οποία στις 29 Ιουνίου θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα Netflix. Μάλιστα, προ ημερών δόθηκε στην Αθήνα συνέντευξη Τύπου για το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, παρουσία και της πρωταγωνίστριάς του Μάικα Μονρό, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο παλιότερο θρίλερ «It follows» και αυτήν την περίοδο κάνει διακοπές στην Ελλάδα

Είναι η τρίτη φορά που η Μονρό έρχεται στην Ελλάδα, την οποία λέει ότι αγαπάει πολύ, καθώς έχει επισκεφτεί αρκετά νησιά σε Ιόνιο και Κυκλάδες.

«Είναι πραγματικά ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στον κόσμο», ομολογεί με ενθουσιασμό στο Πρώτο Θέμα. «Και δεν το λέω έτσι για να το πω». Μόλις 25 χρόνων σήμερα η Μονρό ξεκίνησε την καριέρα της μπροστά στον φακό από ένα διαφημιστικό σποτ για τη δημοφιλή αλυσίδα εστιατορίων Pizza Hut ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ένα πιο εναλλακτικό, αλλά ενδιαφέρον, μονοπάτι.

Αν εξαιρέσει κανείς το μπλοκμπάστερ «Μέρα ανεξαρτησίας: Νέα απειλή», η Μονρό άρχισε να επιλέγει ανεξάρτητες ταινίες που ανατρέπουν το είδος του τρόμου. Το θρίλερ-διαμαντάκι «Σε ακολουθεί», που είχε σημειώσει μεγάλη ευτυχία πριν από τέσσερα χρόνια και το «The Guest» την ανέδειξαν σε «βασίλισσα της κραυγής», αν και δεν περιορίζεται σ' αυτό το στερεότυπο.

«Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να κάνω ταινίες στις οποίες με τραβάει ο χαρακτήρας και όχι ταινίες μεγάλου προϋπολογισμού, όπου δεν έχεις τόσο πολύ επίπεδους χαρακτήρες» ,εξηγεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved