Σοκ! Εκτέλεσαν γνωστό τραγουδιστή στη μέση του δρόμου!
Hollywood

Σοκ! Εκτέλεσαν γνωστό τραγουδιστή στη μέση του δρόμου!

Παγκόσμιο σοκ για τον ξαφνικό χαμό πασίγνωστου ράπερ που γνώριζε μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό. 

 

 

Ο λόγος για τον Καναδό ράπερ Smoke Dawg ο οποίος κυριολεκτικά... εκτελέστηκε στη μέση του δρόμου χθες το απόγευμα στο Τορόντο!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, δράστες ήταν δύο νεαροί οι οποίοι μετά την επίθεση με όπλα, διέφυγαν με ένα μαύρο SUV. Εκτός από τον διάσημο ράπερ, θύματά τους έπεσαν και δύο ακόμα άνδρες αλλά και μία γυναίκα. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όμως ήταν ήδη αργά για τον έναν από τους δύο άνδρες, εκτός βέβαια από τον Smoke Dawg ο οποίος ήταν μόλις 20 ετών!

«Ο Smokey έφυγε, αλλά οι προσευχές μας τον ακολουθούν στον παράδεισο», έγραψε συγκλονισμένος σε ανάρτησή του στα social media ο Mustafa the Poet, ένας Καναδός καλλιτέχνης ο οποίος και ανακοίνωσε τα νέα του θανάτου του φίλου του.

Το αληθινό όνομα του Καναδού ράπερ ήταν Jahseh Dwayne Onfroy και την ώρα της επίθεσης, σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας, είχε βγει για να αγοράσει μια μοτοσικλέτα. Ξαφνικά και ενώ το θύμα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, τον πλησίασε ένας ένοπλος άντρας με κρυμμένο το πρόσωπό του και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ από το παράθυρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved