Hugh Grant: Θύμα «απαγωγής» η σύζυγός του στο Παρίσι
Hollywood

Hugh Grant: Θύμα «απαγωγής» η σύζυγός του στο Παρίσι

Ένα απίστευτο περιστατικό, έζησαν ο Hugh Grant και η σύζυγός του στο Παρίσι που είχαν πάει για το ταξίδι του μέλιτος τους.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η σύζυγός του έπεσε θύμα «απαγωγής» από έναν ταξιτζή .

Ο Hugh Grant σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Late Night with Seth Meyers» μίλησε για το περιστατικό και έκανε το κοινό να κλάψει από τα γέλια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 57χρονος σταρ και η σύζυγός του επιβιβάστηκαν στο ταξί χωρίς να έχουν μαζί τους μετρητά, ωστόσο ο οδηγός τούς διαβεβαίωσε ότι είχε μηχάνημα για πιστωτικές κάρτες.

Όταν έφτασαν στον προορισμό τους, όμως, αποκαλύφθηκε ότι το μηχάνημά του δεν λειτουργούσε, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να μην μπορεί να πληρώσει τα 6 ευρώ που κόστιζε η διαδρομή.

«Είχαμε έναν φρικτό καβγά, με πήγε σε ΑΤΜ, το ΑΤΜ δεν λειτουργούσε και πανικοβλήθηκα. Είπα στη σύζυγό μου: “Βγες από το αμάξι”. Ο ταξιτζής μάς ρώτησε τι κάνουμε και του είπα “αφού το μηχάνημά σου δεν λειτουργεί, δεν πληρώνουμε”. Σε εκείνο το σημείο την απήγαγε! Έφυγε μαζί με τη σύζυγό μου μέσα» είπε ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσθεσε ότι το περιστατικό αυτό τούς χάλασε το ταξίδι.

Αν και δεν εξήγησε πώς έληξε η παράξενη αυτή ιστορία, δεν παρέλειψε να πει ότι η σύζυγός του παραμένει πικραμένη μαζί του από εκείνη την ημέρα, επειδή δεν έτρεξε πίσω από το ταξί.

«Μα, πήγαινε με 80 χιλιόμετρα την ώρα, ποιο το νόημα;» σχολίασε εκείνος μεταξύ σοβαρού και αστείου, προσθέτοντας ότι κάθε φορά που πηγαίνει στο Παρίσι τσακώνεται με ταξιτζή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved