Λίντσεϊ Λόχαν: Θέλει να κάνει ριάλιτι για την ελληνική nightlife
Hollywood

Λίντσεϊ Λόχαν: Θέλει να κάνει ριάλιτι για την ελληνική nightlife

Η νυχτερινή ζωή στην Ελλάδα και δη στο νησί των διασήμων, τη Μύκονο, θα βρεθεί στο επίκεντρο ριάλιτι προγράμματος που σκοπεύει να γυρίσει για λογαριασμό του ΜΤV η Lindsay Lohan.

Η παραγωγή θα επικεντρωθεί στις προσπάθειες της χολιγουντιανής σταρ για την ιδιοκτησία και λειτουργία νυχτερινών κέντρων στην Ελλάδα.
Επίσης θα επικεντρωθεί στο προσωπικό και στην ομάδα που τη στελεχώνουν στα νέα επιχειρηματικά βήματα της. Σημειωτέον, η Λόχαν έχει ήδη εξασφαλίσει χορηγία από το lawyer.com και θέλει το πρόγραμμα να ακολουθεί τους κανόνες Vanderpump του, Bravo TV - μια παραγωγή που εστιάζει στα σκάνδαλα και στις σκηνές του προσωπικού ενός εστιατορίου.

Η άτακτη σταρ του Χόλιγουντ, που εδώ και πέντε χρόνια απολαμβάνει τις διακοπές της στο Νησί των Ανέμων, αποφάσισε από πέρυσι να μας δείξει και τις επιχειρηματικές ικανότητες της. Αρχικά δραστηριοποιήθηκε στην Αθήνα ανοίγοντας το «Lohan Club». Ωστόσο, το όνειρο της Λόχαν ήταν να ανοίξει ένα μπιτς μπαρ στη Μύκονο σε μια συγκεκριμένη παραλία, εκεί όπου το 2016 της είχε επιτεθεί ο πρώην αρραβωνιαστικός της, Ιγκόρ Ταραμπάσοφ. «Αυτή ήταν η στιγμή που άλλαξα και ήταν σαν να πηγαίνω να ελέγξω πλήρως τη ζωή μου, να τα κάψω όλα και να την ξαναφτιάξω από την αρχή όταν είμαι έτοιμη», δήλωνε στους «New York Times»: «Είμαι εδώ σήμερα, γιατί σε αυτήν την παραλία με χτύπησαν. Θα είναι η παραλία μου» σχολίαζε μεταξύ άλλων.

Το είπε και το έκανε η χολιγουντιανή ηθοποιός με τους εκατομμύρια followers στο instagram. Το «Lohan Beach House» στο Καλό Λιβάδι Μυκόνου άνοιξε φέτος και περιλαμβάνει εστιατόριο, μπουτίκ με ρούχα και έναν χώρο ευζωίας. Επιπλέον την (Κυριακή 8/7) έγιναν τα εγκαίνια του «Lohan Beach House» στη Ρόδο, παρουσία της διάσημης ηθοποιού και φίλων της από την R&Β μουσική σκηνή με μια έναρξη-υπερθέαμα.

Πηγή: ΤV EΘΝΟΣ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved