Απίστευτη αποκάλυψη από την Σορβίνο: «Βρέθηκα φιμωμένη μ’ ένα προφυλακτικό»
Hollywood

Απίστευτη αποκάλυψη από την Σορβίνο: «Βρέθηκα φιμωμένη μ’ ένα προφυλακτικό»

Η Μίρα Σορβίνο αποκάλυψε πως όταν ήταν 16 χρονών κατά την διάρκεια μιας οντισιόν την φίμωσαν μ’ ένα προφυλακτικό.

Η 50χρονη σήμερα πρωταγωνίστρια της «Ακαταμάχητης Αφροδίτης» μίλησε για την άσχημη εμπειρία που έζησε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της στα χέρια ενός διευθυντή κάστινγκ, σε συνέντευξή της στο Hollywood Foreign Press Association.

Όπως αποκάλυψε, περνούσε οντισιόν για μια ταινία τρόμου, όταν ο διευθυντής κάστινγκ, τον οποίο δεν κατονόμασε, την έδεσε σε μια καρέκλα και της έβαλε ένα προφυλακτικό στο στόμα. «Στην προσπάθειά του να με τρομάξει γι' αυτή τη σκηνή τρόμου, με έδεσε σε μια καρέκλα, μου μελάνιασε το χέρι και μετά με φίμωσε» ανέφερε και συνέχισε: «Ήταν τόσο ανάρμοστο. Και τι στο καλό γύρευε στην τσέπη ενός διευθυντή κάστινγκ ένα προφυλακτικό;» αναρωτήθηκε.

Η Μίρα Σορβίνο αποκάλυψε επίσης ότι ένας βραβευμένος με Οσκαρ σκηνοθέτης, που φημίζεται για το «προφίλ κοινωνικής δικαιοσύνης» της είχε πει ότι όταν την κοίταζε σκεφτόταν μόνο το σεξ. Ωστόσο, ούτε σε αυτήν την περίπτωση αποκάλυψε όνομα. «Μου το είπε ξεκάθαρα στο τέλος της οντισιόν: “Ξέρεις, καθώς σε κοιτάζω το μυαλό μου δεν μπορεί παρά να ταξιδέψει από τις καλλιτεχνικές προοπτικές στις σεξουαλικές”. Μπορώ να σας πω ότι δεν πήρα τελικά τον ρόλο».

Η Σορβίνο ήταν μια από τις πολλές γυναίκες που είχαν κατηγορήσει τον Χάρβεϊ Γουάινστιν για σεξουαλική παρενόχληση, με τον μεγαλοπαραγωγό να της στερεί έναν ρόλο στον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» επειδή αρνήθηκε να κοιμηθεί μαζί του, ενώ παράλληλα είχε στείλει ανοιχτή επιστολή στην κόρη του Γούντι Αλεν, την Ντίλαν Φάροου, για να της ζητήσει συγγνώμη που συνεργάστηκε μαζί του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved