Γνωστή ηθοποιός καταγγέλλει : «Με βίαζε ακόμα και στον ύπνο μου»
Hollywood

Γνωστή ηθοποιός καταγγέλλει : «Με βίαζε ακόμα και στον ύπνο μου»

Γνωστή ηθοποιός ξαπέλυσε βαριές κατηγορίες εις βάρος του σκηνοθέτη Λικ Μπεσόν.

Σε απίστευτες αποκαλύψεις προέβη η Σαντ Βαν Ρόι. Η Βελγοολλανδή ηθοποιός διατηρούσε σχέση δύο χρόνια με τον σκηνοθέτη Λικ Μπεσόν και τον κατήγγειλε ισχυριζόμενη ότι τη βίαζε ακόμη και στον ύπνο της!

Η 28χρονη ηθοποιός, η οποία έχει καταθέσει μήνυση εις βάρος του Μπεσόν για βιασμό, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα France Info και ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Μου ζήτησε να αφήσω το πρακτορείο μοντέλων, στη συνέχεια την υποκριτική, να σταματήσω τις εμφανίσεις μου, να βλέπω φίλους».

Αφού την απομόνωσε από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της στη συνέχεια όπως αναφέρει έγινε «το αντικείμενό του, η μαριονέτα του» και τη βίαζε επανειλημμένα, μερικές φορές ακόμα και την ώρα που κοιμόταν.


Το ποτήρι ξεχείλισε τον περασμένο Μάιο όταν ο Μπεσόν τη χτύπησε πολύ βίαια και στη συνέχεια τη βίασε αφού είχε χάσει τις αισθήσεις της. Τον κατηγόρησε μάλιστα ότι είχε ρίξει προηγουμένως κάτι στο ποτό της.

Η ίδια ιστοσελίδα πάντως αναφέρει ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις δεν επιβεβαίωσαν τον ισχυρισμό της.

Ο δικηγόρος του σκηνοθέτη επικοινώνησε με το France Info και είπε ότι «ο Λικ Μπεσόν είναι στη διάθεση της αστυνομίας και θα δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις σε αυτούς που ασχολούνται με την έρευνα της υπόθεσης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved