Συγκλονίζει γνωστός ηθοποιός: «Θεέ μου, βοήθησε με να απαλλαγώ από την κοκαΐνη»
Hollywood

Συγκλονίζει γνωστός ηθοποιός: «Θεέ μου, βοήθησε με να απαλλαγώ από την κοκαΐνη»

Σε αποκαλύψεις προέβη μέσα από πρόσφατη συνέντευξή του ο Ντένις Κουέιντ.

Ο πρωταγωνιστής ταινιών της δεκαετίας του '80, μίλησε στην εκπομπή «Megyn Kelly Today» για τον εθισμό του στην κοκαΐνη αλλά και για τον λόγο που χώρισε με την Μεγκ Ράιαν.
«Πέρασα πολλές, πολλές νύχτες ουρλιάζοντας στον Θεό να με βοηθήσει να απαλλαγώ από αυτό, γιατί είχα μόλις μια ώρα να συνέλθω και να πάω στη δουλειά. Μετά την επόμενη μέρα, όταν πήγαινε 4 το απόγευμα, σκεφτόμουν, εντάξει δεν είναι και τόσο κακή η κοκαΐνη» αποκάλυψε ο 64χρονος ηθοποιός.

Την περίοδο που ήταν αρραβωνιασμένος με τη Μεγκ Ράιαν, μπήκε σε κλινική αποκατάστασης. Οταν βγήκε, το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησε έναν γιο, τον Τζακ, ο οποίος σήμερα είναι 26 ετών. Ο Κουέιντ χαρακτηρίζει τον γάμο του με την Αμερικανίδα σταρ ως «την πιο επιτυχημένη σχέση της ζωής μου», αλλά η διασημότητα της, που αυξανόταν σταθερά, έφερε στην επιφάνεια όλες του τις ανασφάλειες.
«Οταν γνωριστήκαμε, ήμουν εγώ ο σημαντικός, αλλά στη συνέχεια όταν κυκλοφορούσαμε άκουγες να φωνάζουν το όνομά της. Πρέπει να παραδεχθώ ότι ένιωσα να εξαφανίζομαι» εξομολογήθηκε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved