Hollywood

Χώρισε την καλλονή σύντροφό του για ένα video game!

Είχε τέτοιο κορίτσι και το άφησε!

Ενώ άλλοι θα τον ζήλευαν που έχει στο πλευρό του την Γιανέτ Γκαρσία, εκείνος τη χώρισε για ένα video game.

Ο σταρ του YouTube, Ντάγκλας Μάρτιν, διέλυσε τη σχέση του με το «πιο sexy κορίτσι του καιρού» για να αφοσιωθεί στο... Call of duty!
Ο 23χρονος σταρ του YouTube γνωστός και ως «FaZe Censor», σύμφωνα με την Espresso αποκάλυψε μέσα από νέο βίντεο που ανάρτησε στο κανάλι του τον χωρισμό του, ύστερα από τρία χρόνια σχέσης, από το μοντέλο και TV σταρ, Γιάνετ Γκαρσία, προκειμένου να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο αγαπημένο του παιχνίδι.

«Η Γιάνετ κι εγώ δεν έχουμε πλέον σχέση. Είναι ένα υπέροχο κορίτσι που της αξίζει το καλύτερο. Είναι όμορφη, έξυπνη και υπήρξε καταπληκτική σύντροφος. Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο που τα λέω όλα αυτά, απλά πρέπει να κάνω αυτό που αισθάνομαι ότι είναι σωστό για μένα» αναφέρει ο Μάρτιν στο δεκάλεπτο βίντεο που ανάρτησε και το οποίο «μετράει» περισσότερα από 800.000 views. Οπως αποκάλυψε στη συνέχεια, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να γίνει πρωταθλητής στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο παίζει πλέον επαγγελματικά.
Η Γκαρσία, από την πλευρά της, επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού, αναφέροντας στο twitter ότι είναι «συντετριμμένη». Η Μεξικανή παρουσιάστρια, η οποία ασχολείται και με το modeling, έγινε διάσημη όταν τα clip της από την παρουσίαση του καιρού έγιναν viral. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί διαδικτυακά πριν από τρία χρόνια, όταν ο Μάρτιν είχε ταξιδέψει μέχρι το Μέξικο Σίτι για να τη γνωρίσει από κοντά. Αρχισαν να βγαίνουν και συγκατοίκησαν στη Νέα Υόρκη έναν χρόνο.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved