Αστραψε και βρόντηξε ο Ιθαν Χοκ κατά της Ούμα Θέρμαν
Hollywood

Αστραψε και βρόντηξε ο Ιθαν Χοκ κατά της Ούμα Θέρμαν

«Πυρά» κατά της πρώην συζύγου του, Ούμα Θέρμαν, αλλά και συναδέλφων του άνοιξε ο Ίθαν Χοκ.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης σε πρόσφατη συνέντευξη του παραδέχτηκε ότι διαλύθηκε η ζωή τον μετά το διαζύγιο του από την 48χρονη σταρ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι αναγκάζεται να γυρίζει εμπορικές ταινίες για να μπορεί να πληρώνει τη διατροφή.

«Οι καλύτερες ταινίες μου ήταν αυτές που δεν μου έφεραν έσοδα, όπως το «Boyhood» και το «Dead Poets Society» δήλωσε αρχικά στο «GQ» και συνέχισε: «Είμαι όμως 47 ετών, πληρώνω διατροφή με την υποκριτική μου, πληρώνω την ασφάλεια υγείας των παιδιών μου, πληρώνω τα δίδακτρα όλων, βοηθάω διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις».

Ο 47χρονος σχολίασε επίσης πως μετά το διαζύγιο του με την Θέρμαν, με την οποία έχουν αποκτήσει τον 16χρονο σήμερα Λέβον και την 20χρονη Μάγια, έπεσε σε κατάθλιψη και η ζωή του πήρε την κάτω βόλτα.

Ο Χοκ ήταν… χείμαρρος στη συνέντευξη και κατηγόρησε δημόσια παραγωγούς του Χόλιγουντ ότι δεν του έδιναν ευκαιρίες όπως στον Ματ Ντειμον και τον Μπεν Αφλεκ. Παράλληλα κατηγόρησε και τον Σπίλμπεργκ ότι δεν θέλησε ούτε καν να τον δει σε οντισιόν για έναν ρόλο στη «Διάσωση του στρατιώτη Ράιαν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved