Αυστραλός δημοσιογράφος έβγαλε στη φόρα τις παραξενιές των stars
Hollywood

Αυστραλός δημοσιογράφος έβγαλε στη φόρα τις παραξενιές των stars

Όλοι έχουν τις ιδιοτροπίες τους, αλλά οι stars της showbiz έχουν ακόμα περισσότερες.

Αυστραλός δημοσιογράφος που είναι ανταποκριτής στο Hollywood σε συνέντευξή του αποκάλυψε τις παραξενιές των stars με τους οποίους έχει συναντηθεί και τους έχει κάνει συνέντευξη.

Η Μπιγιονσέ έχει συμπεριφορά ντίβας, η Μαράια Κάρεϊ είναι παρεξηγημένη και ο κινηματογραφικός Ιντιάνα Τζόουνς, Χάρισον Φορντ, αγενής. Ο Αυστραλός ανταποκριτής στο Χόλιγουντ, Ντιν ΜακΚάρθι, έβγαλε στη φόρα τα... άπλυτα όλων των διάσημων που έχει συναναστραφεί, κάνοντας ωστόσο λόγο και για φωτεινές εξαιρέσεις.

«Η μόνη celebrity που έχω φοβηθεί ήταν η Μπιγιονσέ. Πριν τη γνωρίσω, ο υπεύθυνος ασφαλείας της μου είπε: «Μην τη φιλήσεις, μην την αγκαλιάσεις, μην της κάνεις δώρα» ανέφερε ο 34χρονος δημοσιογράφος στην «Daily Mail Australia», ο οποίος πρόσθεσε ότι από τις χειρότερες εμπειρίες του ήταν η συνέντευξη που είχε κάνει στον Χάρισον Φορντ. «Ο Φορντ σηκώθηκε κι έφυγε στα μισά της συνέντευξης, όταν τον ρώτησα ποιον σταρ συμπαθούσε από το καστ της ταινίας του «Enders Game» και αποκάλυψε ότι μια τραγουδίστρια του ακύρωσε τη συνέντευξη επειδή δεν της άρεσε ο φωτισμός, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα της.

Εμμονή με την εικόνα της έχει όμως, όπως λέει, και η Μαράια Κάρεϊ, η ομάδα της οποίας της φρεσκάρει το μακιγιάζ και της διορθώνει το χτένισμα κάθε τέσσερα λεπτά στις συνεντεύξεις της.

Σε αντίθεση με όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για εκείνη, όμως, ο ΜακΚάρθι είχε μόνο καλά λόγια να πει. «Είχα πολύ άγχος πριν τη συναντήσω, γιατί φημίζεται για το γεγονός ότι είναι ντίβα, αλλά μαζί μου δεν ήταν. Ήταν σούπερ γλυκιά» λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved