Μ. Δημάκου: Η Ελληνίδα σχεδιάστρια που γνώρισε από κοντά την οικογένεια του Matthew McConaughey
Hollywood

Μ. Δημάκου: Η Ελληνίδα σχεδιάστρια που γνώρισε από κοντά την οικογένεια του Matthew McConaughey

Η Μαριλίζα Δημάκου διατηρεί τις δικές της επιχειρήσεις ένδυσης, αξεσουάρ και χειροποίητων κοσμημάτων που σχεδιάζει μόνη της στην Αντίπαρο και όπως είναι φυσικό, είχε την τύχη να γνωρίσει από κοντά διάσημους σταρ του Χόλιγουντ που βρέθηκαν στο νησί για διακοπές.

Ανάμεσά τους και ο Matthew McConaughey με την οικογένειά του και ο Woody Harrelson με τη δική του οικογένεια. Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ είχαν έρθει μαζί για διακοπές στις αρχές του καλοκαιριού και η Ελληνίδα σχεδιάστρια μιλάει για τη γνωριμία της μαζί τους…
«Είναι δύσκολο να αφηγηθώ τη γνωριμία μου με τον Matthew McConaughey, γιατί όταν έχεις στο μαγαζί μια Βραζιλιανά καλλονή και σου λέει ότι θα έρθει σε λιγάκι με τον άντρα της και μπαίνει εκείνος, εκεί τα χάνεις. Είχε έρθει στο μαγαζί η Camila Alves και μιλάγαμε αρκετή ώρα. Δεν είχα ιδέα ποια είναι. Της άρεσαν οι δημιουργίες μου και πιάσαμε την κουβέντα, ξαφνικά γύρισα, για να δω τον άντρα που έμπαινε στο μαγαζί μου και έπαθα σοκ. Λέω από μέσα μου: "Μπα, αποκλείεται να είναι αυτός. Κάποιος άλλος είναι και του μοιάζει". Μόλις μου μίλησε σοκαρίστηκα. Ο True Detective ήταν μπροστά μου και μου μιλούσε. Ήρθε όλη η παρέα του μέσα στο μαγαζί. Ήταν μαζί η μητέρα του Matthew McConaughey, ο φίλος του Woody Harrelson -επίσης ηθοποιός- με τη γυναίκα του Cristina Yang.
Ο Matthew διάλεξε μόνος του ρούχα και πολλά αξε¬σουάρ για τη γυναίκα του και τον εαυτό του. Μου είπε: "Εκείνη διάλεξε το μαγαζί που θέλει να της ψωνίσω". Όλοι γελούσαν, ήταν τρομερά κεφάτοι και έκαναν πλάκα μεταξύ τους. Με ρώτησαν μόνο αν γράφουν οι κάμερες στο μαγαζί. Ο Matthew με τον Woody έβαλαν και ένα στοίχημα σχετικά με το αν θα φορούσε ένα μαγιό η Camila. Τελικά, το στοίχημα κέρδισε ο Matthew, και ο Woody του έδωσε 100 ευρώ. Την επόμενη μέρα ήρθαν με τα παιδιά τους για να πάρουν κάποια δωράκια. Είχε πλάκα να περνάει κάθε μέρα και να σε χαιρετάει η οικογένεια του Matthew McConaughey…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved