Μυστική συνάντηση Jolie - Pitt για το καλό των έξι παιδιών τους
Hollywood

Μυστική συνάντηση Jolie - Pitt για το καλό των έξι παιδιών τους

Νερό στο κρασί τους αποφάσισαν να ρίξουν για το καλό των έξι παιδιών τους η Angelina Jolie και ο Brad Pitt

Το ζευγάρι φέρεται ότι συναντήθηκε κρυφά στο σπίτι της 43χρονης ηθοποιού ύστερα από δική της πρωτοβουλία, προκειμένου βρουν τη χρυσή τομή και να ολοκληρωθεί η διαδικασίας της κηδεμονίας.

«Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie κανόνισαν μια μυστική συνάντηση στο σπίτι της. Είναι η πρώτη φορά που συζήτησαν ουσιαστικά μετά την ομαδική ψυχοθεραπεία που έκαναν με τα παιδιά τους» αναφέρει πηγή στο ΕΤ.online. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η προσπάθεια του πρώην ζευγαριού απέδωσε καρπούς.

«Συμφώνησαν να ακολουθήσουν το πλάνο που καθορίστηκε από τα δικαστήρια. Η ηθοποιός αποφάσισε ότι ήταν καιρός πια να προσπαθήσει προς την κατεύθυνση της συνεργασίας και ο Brad ανακουφίστηκε. Ηταν αποφασισμένος να επικρατήσει η ειρήνη στη διάρκεια της διαδικασίας ,και τώρα φαίνεται πως έχουν φτάσει επιτέλους σε ένα σημείο που μπορεί να δημιουργηθεί μια πιο ήρεμη ατμόσφαιρα για τα παιδιά» συμπληρώνει η ίδια πηγή.
Για όσους δεν γνωρίζουν, το ζευγάρι βρίσκεται σε δικαστική κόντρα για την επιμέλεια των πέντε εκ των έξι παιδιών τους, καθώς ο μεγαλύτερος γιος τους Μάντοξ είναι ο μόνος που μπορεί από τον νόμο να αποφασίσει με ποιον από τους δύο γονείς του θέλει να ζήσει. Προς το παρόν τα παιδιά ζουν με τη Τζολί, ωστόσο ο 54χρονος ηθοποιός τα βλέπει σχεδόν καθημερινά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved