Απειλεί να εγκαταλείψει τη showbiz o Τζόνι Ντεπ- Τι δηλώνει για την πρώην σύζυγό του
Hollywood

Απειλεί να εγκαταλείψει τη showbiz o Τζόνι Ντεπ- Τι δηλώνει για την πρώην σύζυγό του

Ο Johnny Depp δύο χρόνια μετά το πολύκροτο διαζύγιό του από την Αμπερ Χερντ, σπάει τη σιωπή του και την κατηγορεί δημόσια.

Ο ηθοποιός αρνήθηκε κατηγορηματικό ότι υπήρξε βίαιος μαζί της, σε αντίθεση με αυτή που του σπιλώνει τη φήμη.

«Ακούστε, ξέρω ότι δεν θα γινόμουν ποτέ Σταχτοπούτα. Το ξέρω και το αποδέχομαι. Ενιωσα όμως ότι μέσα σε πολύ σύντομη χρονική περίοδο αυτή η βερσιόν της -ελλείψει άλλης λέξης- Σταχτοπούτας μετατράπηκε σε τέρας. Σε Κουασιμόδο. Ενιωθα τον κόσμο να με κοιτάζει διαφορετικά, εξαιτίας των κατηγοριών εις βάρος μου» είπε χαρακτηριστικά ο 55χρονος ηθοποιός στο «GQ», ο οποίος θέλει να αποκατασταθεί η φήμη του. Χαρακτήρισε μάλιστα την κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ «κακό γ...ο τσίρκο» και κατηγόρησε τα μεγαλοστελέχη της ότι επιχείρησαν να του κλείσουν το στόμα.

«Εγώ ξέρω την αλήθεια κι αν χρειαστεί να φύγω από όλα αυτά σήμερα, τη δουλειά, την καριέρα, όλα, να πω αντίο, θα το κάνω» είπε ο Ντεπ, απειλώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι αν συνεχιστούν η λασπολογία και ο πόλεμος εις βάρος του θα εγκαταλείψει τη showbiz.

Η 32χρονη Χερντ είχε κατηγορήσει τον Ντεπ για άσκηση βίας εις βάρος της, όταν στη διάρκεια ενός καβγά τους της πέταξε το κινητό στο πρόσωπο τραυματίζοντάς την. «Αυτό που με πλήγωσε πιο πολύ είναι ότι με παρουσίασε σαν κάτι από το οποίο δεν θα μπορούσα να απέχω περισσότερο. Να κάνω κακό σε κάποια που αγαπώ; Σαν νταής; Οχι, δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο», τόνισε ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved