Έμα Στόουν: Οι κρίσεις πανικού που τη «σημάδεψαν»
Hollywood

Έμα Στόουν: Οι κρίσεις πανικού που τη «σημάδεψαν»

«Ήμουν απολύτως πεπεισμένη ότι το σπίτι είχε πιάσει φωτιά και ότι καιγόταν», δήλωσε η Έμα Στόουν δημοσίως για την πρώτη κρίση πανικού που βίωσε σε ηλικία επτά ετών.

Η πρωταγωνίστρια άνοιξε τα χαρτιά της για τα ψυχολογικά προβλήματά της, τα οποία της προκαλούσαν κρίσεις που την καθήλωναν, σε βαθμό που η οικογένειά της πίστευε ότι δεν θα μπορούσε να φύγει ποτέ από το σπίτι.

Η 29χρονη σταρ μίλησε με τον πρόεδρο του Child Mind Institute δρα Χάρολντ Κόπλεβιτς στη Νέα Υόρκη και αποκάλυψε ότι την πρώτη κρίση πανικού την έπαθε στο σπίτι μιας φίλης της. Μάλιστα, χρειάστηκε να τηλεφωνήσει στη μητέρα της για να την πάρει. Όσο για το σχολείο, πήγαινε κανονικά, αλλά κάθε μεσημέρι, την ώρα του φαγητού, απευθυνόταν στον γιατρό και ζητούσε άδεια να επιστρέψει στο σπίτι της. Οι κρίσεις στρες κλιμακώθηκαν σε τέτοιον βαθμό που είχε ανάγκη να ακούει το πρόγραμμα της μέρας από τη μητέρα της από νωρίς το πρωί για να καθησυχάζεται ότι έχει προετοιμαστεί καταλλήλως για να το αντιμετωπίσει. Αυτή η άκρως προβληματική κατάσταση που διαγνώστηκε ως γενική αγχώδης διαταραχή, όπως αποκάλυψε η Στόουν, άλλαξε με τη βοήθεια της ψυχανάλυσης, η οποία έβαλε όρια στις βοήθειες που έπαιρνε η ηθοποιός από τη μητέρα της. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της θεραπείας έγραψε ένα βιβλίο, με τίτλο «Είμαι μεγαλύτερη από το στρες μου», το οποίο εικονογράφησε κιόλας, ζωγραφίζοντας το άγχος της σαν μικρό πράσινο τέρας.

Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved