Dakota Johnson: «Είμαι ο χειρότερος εχθρός μου»
Hollywood

Dakota Johnson: «Είμαι ο χειρότερος εχθρός μου»

Έγινε η φαντασίωση κάθε άντρα μέσα από την τριλογία Πενήντα Αποχρώσεις τον Γκρι...

Αυτήν τη φορά, η 29χρονη Dakota συστήνεται ως Emily Summerspring στο θρίλερ «Δύσκολες ώρες στο El Royale». Η γοητευτική ηθοποιός σε συνέντευξή της, μίλησε για τη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί και αποκάλυψε όσα συμβαίνουν στο ξενοδοχείο.

Τι είναι αυτό που κάνει το Δύσκολες Ώρες στο El Royale να ξεχωρίζει;

«Η ταινία είναι ασυνήθιστη και ταυτόχρονα σκοτεινή και μυστηριώδης. Περνά ένα δημιουργικό και συγκινητικό μήνυμα μέσα από την αγάπη και τη συνύπαρξη άγνωστων μεταξύ τους χαρακτήρων. Μπορεί να παρουσιάζει την εποχή της δεκαετίας του '60, περνά όμως ταυτόχρονα ένα διαχρονικό μήνυμα για την εποχή μας, με το οποίο ο κόσμος μπορεί να ταυτιστεί. Πιστεύω πως το κοινό θα ενθουσιαστεί και θα εκπλαγεί από τις γρήγορες ανατροπές. Συνήθως δεν μου αρέσει να βλέπω ταινίες στις οποίες παίζω, γιατί δεν κρίνω αντικειμενικά και είμαι πάρα πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Είμαι ο χειρότερος εχθρός μου. Ωστόσο, πιστεύω πως τη συγκεκριμένη ταινία θα μπορέσω να την κρίνω αντικειμενικά, καθώς κρύβονται πολλές διαφορετικές ιστορίες μέσα σε ένα σενάριο».

Τι μπορεί να μας αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν στο ξενοδοχείο;

«Το ξενοδοχείο είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί όλοι αυτοί που συναντάς εκεί βρίσκονται σε μια ξεχωριστή αποστολή, την οποία πρέπει να ολοκληρώσουν. Ωστόσο, στη συνέχεια τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται και δημιουργείται μεγάλη ένταση. Στο Εl Royale όλα σχετίζονται με την επιβίωση και την απρόσμενη σύνδεση των πρωταγωνιστών. Επίσης, κανένας από όσους περνάνε από το ξενοδοχείο δεν είναι αυτό που δείχνει. Όλοι τους έχουν μια ιστορία φανερή για τον θεατή και μια ιστορία που δεν ξέρει κανένας».

Τι δείχνει η ταινία για τη συγκεκριμένη εποχή;

Ήταν μια εποχή που οι άνθρωποι, και ιδιαίτερα οι γυναίκες, κατέρριπταν τα στερεότυπα. Δεν ήταν συνηθισμένο για τις γυναίκες να είναι δυναμικές, να εκφράζουν τις απόψεις τους και να είναι ελεύθερες. Παρ' όλα αυτά, προσπαθούσαν να αλλάξουν αυτές τις αντιλήψεις».

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved