Σοφία Βεργκάρα: Η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιός
Hollywood

Σοφία Βεργκάρα: Η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιός

Η 46χρονη Κολομβιανή ηθοποιός, κωμικός, παραγωγός, οικοδέσποινα τηλεοπτικών προγραμμάτων, μοντέλο και επιχειρηματίας Σοφία Βεργκάρα, εκτός από πολυτάλαντη είναι και η πιο ακριβοπληρωμένη σταρ στο Χόλυγουντ.

Σύμφωνα με την ετήσια λίστα του περιοδικού «Forbes», η πρωταγωνίστρια της σειράς «Modern Family» εισέπραξε το αξιόλογο ποσό των 37.400.000 ευρώ την περίοδο 1η Ιουνίου 2017 έως 1η Ιουνίου 2018.

Η Κολομβιανή ηθοποιός κερδίζει αρκετά από τον ρόλο της στην κωμωδία, αλλά τα συμβόλαια με την εταιρεία μηχανών καφέ SharkNinja Cafe και την αλυσίδα επίπλων Rooms To Go έχουν… φουσκώσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς της.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Κέιλι Κουόκο, η οποία κέρδισε το 95% των ετήσιων αποδοχών της –που ανέρχεται στα 21,5 εκατ. ευρώ- από τον ρόλο της στο «Big Bang Theory». Η σειρά της αποφέρει το τεράστιο ποσό των 790.000 ευρώ ανά επεισόδιο.

Τρίτη στη λίστα είναι η Έλεν Πομπέο, με 20,6 εκατ. ευρώ. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Grey's Anatomy» πέτυχε μία πολύ καλή συμφωνία, τώρα, στην 15η σεζόν. Στην τέταρτη θέση είναι η Μαρίσκα Χαργκιτέι από τη δικαστική σειρά «Law & Order: SVU», με 11,4 εκατ. ευρώ έσοδα ετησίως, και στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Τζούλι Μπόουεν από τη σειρά «Modern Family», με 11 εκατ. ευρώ. Στην έκτη θέση φιγουράρουν άλλες δύο πρωταγωνίστριες του «Big Bang Theory», η Μαγίμ Μπιαλίκ και η Μελίσα Ράους, με 10,5 εκατ. ευρώ. Στη θέση οκτώ, η Κέρι Ουάσινγκτον από το «Scandal» με 9,6 εκατ. ευρώ, στη θέση εννέα η Κλερ Ντέινς από το «Homeland» και στην 10η θέση η Πόλι Περέτ πρωταγωνίστρια του NCIS, με 7,5 εκατ. ευρώ.

Τρεις ηθοποιοί δεν συμπεριελήφθησαν στη λίστα -η Ρόμπιν Ράιτ, η Μίντι Κάλινγκ και η Πριγιάνκα Τσόπρα. Η Ράιτ δεν γύρισε νέα επεισόδια του «House of Cards» την περίοδο σύνταξης της λίστας, ενώ η Κάλινγκ είχε ακύρωση στο «The Mindy Project». Μικρότεροι ρόλοι οδήγησαν σε μείωση των αποδοχών της Πριγιάνκα Τσόπρα, η οποία το 2017 είχε κέρδη 10 εκατ. δολαρίων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved