Για πρώτη φορά: Το φωτογραφικό άλμπουμ του μυστικού γάμου της Gwyneth Paltrow!
Hollywood

Για πρώτη φορά: Το φωτογραφικό άλμπουμ του μυστικού γάμου της Gwyneth Paltrow!

Σε ένα υπέροχο φθινοπωρινό σκηνικό στην ύπαιθρο της Νέας Υόρκης, η Gwyneth Paltrow ένωσε τη ζωή της με τον εκλεκτό της καρδιάς της Brad Falchuck παρουσία μόλις 70 καλεσμένων και κάτω από άκρα μυστικότητα. 

Το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει μία τέτοια στιγμή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι' αυτό οι φωτογραφίες από το μυστικό γάμο του έμειναν και αυτές μυστικές σχεδόν έναν ολόκληρο μήνα αφού το μυστήριο έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου.

Η τρισευτυχισμένη διάσημη ηθοποιός είχε φροντίσει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για τον γάμο της που διέθετε παράδοση αλλά και ένα υπέροχο ρομαντικό σκηνικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι με τους καλεσμένους είχε κάνει πρόβα δείπνου το προηγούμενο βράδυ ενώ τη μεγάλη ημέρα του γάμου ο καιρός ήταν υπέροχος και οργανώθηκε ένα υπέροχο πάρτι με πολύ χορό για όλες τις ηλικίες, με τη νύφη να εντυπωσιάζει με το υπέροχο λιτό νυφικό της. Αρκετές ώρες αργότερα, όταν και ο τελευταίος καλεσμένος επέστρεψε σπίτι του και οι σαμπάνιες είχαν... στερέψει, η ημέρα έκλεισε όπως ακριβώς είχε ξεκινήσει: με ομορφιά, αγάπη και δύο πολύ ευτυχισμένους ανθρώπους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved