Τζέιντ Τζάγκερ: «Με τη Σήλια γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών και δέσαμε αμέσως»
Hollywood

Τζέιντ Τζάγκερ: «Με τη Σήλια γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών και δέσαμε αμέσως»

Η κόρη του γερόλυκου των Rolling Stones Μικ Τζάγκερ, Τζέιντ, λίγες μέρες πριν έρθει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει τη νέα σειρά κοσμημάτων της «Madonna», μίλησε για τη γνωριμία της με τη Σήλια Κριθαριώτη και για παλαιότερες διακοπές της στη χώρα μας.

Η Τζέιντ Τζάγκερ δεν είναι απλώς ένα από τα οκτώ παιδιά του γερόλυκου της ροκ. Είναι η αδυναμία δύο γονιών που σημάδεψαν τη «sex drugs & rock ‘n’ roll» εποχή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αν δεν ήταν οι απόλυτοι εκφραστές της.

Στις 15 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στην Ελλάδα, προσκεκλημένη της φίλης της Σήλιας Κριθαριώτη, στο ατελιέ της οποίας θα παρουσιάσει και τη νέα της συλλογή κοσμημάτων που φέρει τον τίτλο «Μadonna».

«Με τη Σήλια, γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών και δέσαμε αμέσως. Μας φάνηκε, λοιπόν, απολύτως φυσιολογικό να κάνουμε κάτι μαζί και για να περάσουμε καλά και για να αναδείξουμε τη δουλειά μας», εξηγεί η Τζέιντ Τζάγκερ στο Gala και συνεχίζει:

«Εχω ξανάρθει στη χώρα σας παλιότερα. Πάει καιρός. Οταν η κόρη μου, η Ασίσι, ήταν μικρότερη επισκεφθήκαμε την Αθήνα και περάσαμε απίθανες καλοκαιρινές διακοπές στην Πάτμο. Ηλιος, θάλασσα, ελευθερία, μεσογειακή νοοτροπία, εξωστρέφεια, ένα παρατεταμένο καλοκαίρι... Η Ελλάδα μου άφησε υπέροχες αναμνήσεις, γι' αυτό και χαίρομαι που επιστρέφω, έστω για λίγο». Το επώνυμο της και αναμφισβήτητα το ταλέντο της αποτελούν το καλύτερο διαβατήριο για την ελίτ των περιοδικών μόδας όπως το «Harper’s Bazaar» και η «Vogue».

Εχοντας προϋπηρεσία σε γνωστούς οίκους κοσμημάτων, η Τζέιντ Τζάγκερ έχει πλέον το δικό της brand και απολαμβάνει την αποδοχή τόσο των fashions editor όσο και του πιστού κοινού της από celebrities και μη. «Η συλλογή που θα παρουσιάσω στην Ελλάδα αντανακλά το συνεχές ενδιαφέρον μου να αιχμαλωτίσω την ομορφιά και τη μεγαλοπρέπεια του κλασικού. Θεωρώ ότι τα κομμάτια της συλλογής μπορούν να φορεθούν δημιουργικά, με την έννοια ότι οι γυναίκες μπορούν να τα συνδυάσουν όπως θέλουν, σε layers, αναδεικνύοντας την εσωτερική τους Madonna. Ο τίτλος "Madonna”, δηλαδή, δεν επιλέχτηκε καθόλου τυχαία, καθώς αποδίδει τη διαρκή ομορφιά που μπορεί να ανήκει σε όλους και την αίσθηση ενός ατίθασου γκλαμ», διευκρινίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved